Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 16-a: Programul și televizările meciurilor

Liga 1, etapa a 16-a: Programul și televizările meciurilor

scris de Laurentiu Banches
420 Afisari

Etapa a 16-a din Liga 1 se va desfăşura în perioada 16-19 noiembrie şi debutează chiar cu derby-ul etapei, CFR Cluj – Astra, vineri de la ora 19.

Liga 1, etapa a 16-a: Program si transmisiuni TV

În ziua de vineri, 16 noiembrie, vor evolua ambele echipe din Cluj, CFR Cluj urmând să dispute meciul cu echipa de pe locul al 3-lea în clasament, Astra Giurgiu, în timp ce U Cluj se va deplasa la Ploieşti, pentru partida cu Petrolul. La Petrolul evoluează mai mulţi jucători din lotul U Clujului de anul trecut, trimişi la echipa ploieşteană de către Florian Walter, care în aceste zile este cercetat de DIICOT pentru modul în care s-au făcut transferurile acestor jucători.

Sâmbătă, Dinamo se deplasează la Constanţa pentru partida cu Viitorul, care va încerca să spele impresia lăsata în meciul cu Steaua de săptămâna trecuta la chiar debutul pe banca caânilor roşii a lui Dorinel Munteanu. Duminică. Steaua va da piept cu cu ultima clasată, CS Turnu Severin, aflată la nu mai puţin de 30 de puncte distanţă după primele 15 partide din acest sezon.

Luni are loc derby-ul moldovean Oţelul Galaţi – FC Vaslui, de această dată însă vasluienii pornind ca mari favoriţi. Tot luni vor mai evolua şi echipa de pe locul 2, Pandurii Târgu Jiu cu Concordia Chiajna şi Rapid pe propriul teren cu Gaz Metan Mediaş.

Program şi transmiuni tv etapa a 16-a a Ligii 1:

Vineri, 16 noiembrie

CFR Cluj – Astra Giurgiu, ora 19.00, DigiSport

Gloria Bistriţa – FC Braşov, ora 21.30, Dolce Sport

Petrolul – Universitatea Cluj, ora 21.30, DigiSport

Sâmbătă, 17 noiembrie

CSMS Iaşi – Ceahlăul Piatra Neamţ, ora 19.00, DigiSport

Viitorul Constanţa – Dinamo, ora 21.30, DigiSport

Duminică, 18 noiembrie

Steaua – CS Turnu Severin, ora 20.30, DigiSport

Luni, 19 noiembrie

Pandurii Târgu Jiu – Concordia Chiajna, ora 19.00, DigiSport

Oţelul Galaţi – FC Vaslui, ora 20.00, Dolce Sport

Rapid – Gaz Metan Mediaş, ora 21.30, DigiSport.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS