Acasa Sport-AutoSport Liga a II-a: Un alt club de tradiţie se desfiinţează – vezi care

Liga a II-a: Un alt club de tradiţie se desfiinţează – vezi care

scris de Laurentiu Banches
144 Afisari

Callatis Mangalia, club ce ar fi împlinit 50 de ani de existenţă în 2013, se va desfiinţa, dacă nu se va putea prelua o echipă din Liga a III-a.

Liga a II-a: Callatis Mangalia s-ar putea desfiinta

Antrenorul formaţiei Callatis Mangalia, Mugurel Cornăţeanu a declarat, potrivit mediafax, că “Dacă nu se va ajunge la un acord formaţia Eolica Baia, atunci fotbalul în Mangalia va mai exista doar prin Grupul Şcolar Ion Bănescu care activează în Liga a 4-a.” Acesta a adăugat însă că Primăria din Mangalia doreşte “înfiinţarea unei echipe care să se numească Municipal Mangalia, dar acest lucru nu va fi posibil decât din sezonul 2013-2014.”

Formaţia “alb-albastră” a revenit în sezonul trecut în Liga a II-a după o pauză de 5 ani şi a reuşit să încheie în prima parte a clasamentului pe locul 6, sub conducerea fostului jucător de la Farul şi Steaua, Mugurel Cornăţeanu. Pentru Callatis au evoluat în anii 1990 şi doi foşti jucători ai Stelei, Adrian Bumbescu şi Ilie Bărbulescu şi de-a lungul timpului a fost pregătită de tehnicieni precum Mihai Stoichiţă (1991-1992), Constantin Gache, Imilian Şerbănică, Eric Linkar, Cristi Cămui sau Marin Barbu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS