Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 9. Otelul – Dinamo, scor 1-2 (video)

Liga I, etapa 9. Otelul – Dinamo, scor 1-2 (video)

scris de Z.V.
1.138 Afisari

Dinamo București a învins pe Oțelul Galați cu scorul de 2-1 (0-1), duminică seara, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I de fotbal.

Oțelul Galați a deschis scorul prin Laurențiu Iorga (4), dar oaspeții au întors situația în repriza secundă, când au beneficiat de un penalty în urma unui duel între portarul Cristian Brăneț și Valentin Lazăr, transformat de Dragoș Grigore (68), goalkeeper-ul gălățean fiind eliminat. Peste doar două minute, Dorin Rotariu a marcat golul victoriei pentru Dinamo (70).
Oțelul nu a câștigat de patru etape, în care a înregistrat un egal și trei eșecuri.

Duminica seara, de la ora 21:30, Otelul primeste vizita lui Dinamo, inntr-un meci ce conteaza pentru etapa9 a Ligii 1.

Liga I, etapa 9. Otelul - Dinamo

Liga I, etapa 9. Otelul - Dinamo

La primul meci de Liga 1 cu Flavius Stoican la timonă, alb-roşii vizează toate cele 3 puncte. Statistica este de partea „cîinilor”, neînvinşi în ultimele 5 dueluri directe cu Oţelul. Mai mult, în dubla din sezonul precedent, Dinamo a cîştigat toate cele 6 puncte puse la bătaie. La Galaţi scorul a fost 1-0, unica reuşită a meciului fiind semnată de Axente.

Dinamo nici nu are altă variantă decît bifarea unui rezultat cît mai bun în acest joc. După 8 runde, alb-roşii sînt abia pe locul 12, cu 9 puncte acumulate, doar la 2 distanţă de FC Braşov, grupare situată pe prima poziţie retrogradabilă. Golaverajul formaţiei este pozitiv, 12-8, dar nu trebuie uitat faptul că 6 dintre goluri Dinamo le-a marcat doar într-un singur joc, cel cu U.Cluj.

2 comentarii

marian 29-09-2013 - 22:47

Felicitari! La-ti schimbat pe Multescu atunci cand echipa incepea sa joace ceva si la-ti adus pe Stoican, un copil … cine va plateste sa distrugeti Dinamo ?

teo 30-09-2013 - 19:51

Banditism la nivel national ! Daca ati vazut ca militieni dau cu dreptul in stangul,ati eliminat portarul Otelului ca sa puteti castiga ! Cer eutanasierea acestor caini !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS