Acasa Sport-AutoSport Liga I, Steaua – Ceahlǎul: „Roș-albaștrii” debuteazǎ ȋn noul sezon ȋn Ghencea

Liga I, Steaua – Ceahlǎul: „Roș-albaștrii” debuteazǎ ȋn noul sezon ȋn Ghencea

scris de Laurentiu Banches
102 Afisari

Steaua va debuta în noua ediţie a Ligii I, sâmbătă, 20 iulie, de la ora 21:30, ȋmpotriva celor de la Ceahlăul, iar oficialii clubului au decis ca meciul să se joace în Ghencea.

Liga I, Steaua – Ceahlǎul: „Roș-albaștrii” debuteazǎ ȋn noul sezon ȋn Ghencea

Steaua va juca partida din prima etapǎ din Liga 1 stadionul din Ghencea, apoi, în etapa a treia, va reveni pe Arena Naţională pentru derby-ul bucureștean de tradiție cu Rapid. În această vară, steliştii au semnat un nou contract cu MApN pentru a juca cel puţin 7 meciuri pe arena din Ghencea, potritiv realitatea.net.

Steaua a semnat un nou contract de închiriere cu Ministerul Apărării Naţionale pentru terenurile de antrenament din Complexul Sportiv Steaua şi pentru arena de 28.000 de locuri, prin care se obligă să dispute cel puţin şapte partide considerate „acasă” pe aceast stadion. Marți, 16 iulie, de la ora 20:45, Steaua va juca ȋn turul II preliminar din UEFA Champions League cu echipa macedoneanǎ Vardar Skopje pe Arena Naționalǎ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS