Acasa Sport-AutoSport LPF – Decizie Cazul Cadu: 9 etape de suspendare şi amendă de 18000 lei

LPF – Decizie Cazul Cadu: 9 etape de suspendare şi amendă de 18000 lei

scris de Laurentiu Banches
195 Afisari

Fundaşul portughez Ricardo Cadu, de la CFR Cluj, a fost suspendat 9 etape şi amendat cu suma de 18.000 de lei, joi, pentru intrarea dură la bulgarul Jivko Milanov din meciul cu Vaslui.

LPF – Decizie Cazul Cadu: 9 etape de suspendare şi amendă de 18000 lei (foto:vasluion.ro)

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a decis ca în urma eliminării din meciul cu FC Vaslui (0-0), de luni, din etapa a 20-a a Ligii I, căpitanul campioanei CFR Cluj, Ricardo Cadu, să fie suspendat pentru următoarele 9 meciuri şi să primească o amendă de 18.000 de lei. Cadu a fost eliminat în min. 42 al partidei de la Vaslui de arbitrul Ovidiu Haţegan (Arad), după ce l-a lovit cu genunchiul în cap pe fundaşul bulgar Jivko Milanov (FC Vaslui), într-o fază de joc.

În urma acestei intrări criminale a lui Cadu, Milanov şi-a pierdut cinci dinţi  şi a fost transportat de urgenţă la spital, cu traumatism cranio-facial. Milanov va lipsi cel puţin o lună din echipa vasluiană, având nevoie de implanturi dentare. Preşedintele comisiei de Disciplină a LPF, Valentin Epure, a declarat, potrivit Agerpres că fundaşul portughez „a explicat că nu l-a văzut pe Milanov că avea intenţia să joace mingea şi el a crezut că a lovit balonul”.

Cadu poate face recurs la sancţiunea primită, una dintre cele mai drastice dictate de Comisia de Disciplină a LPF. Acesta este cel de-al doilea cartonaş roşu al lui Cadu în acest sezon de Liga, a după cel din partida cu Pandurii Tg. Jiu (2-1)

2 comentarii

teo 01-03-2013 - 12:14

Din start va spun ca nu sunt sustinator decat al echipei nationale ! Analizati cazul Cadu si veti vedea ca vina nu ii apartine IN TOTALITATE numai lui Cadu ! Ce cauta jucatorul accidentat cu capul la 1/2 de metru de pamant acolo unde daca ridici piciorul ca fotbalist nu comiti o infractiune !

digital 01-03-2013 - 14:09

nici măcar cartonaș roșu nu ar fi meritat!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS