Acasa Sport-AutoSport Meci amical: Steaua – Dinamo Kiev, scor 2-0 (video)

Meci amical: Steaua – Dinamo Kiev, scor 2-0 (video)

scris de Z.V.
8.354 Afisari

Steaua a jucat foarte bine luni seară şi a învins pe Dinamo Kiev, scor 2-0. Scorul pauzei a fost stabilit de Raul Rusescu, cel care a înscris un gol superb de la marginea careului.

Meci amical: Steaua – Dinamo Kiev, scor 2-0

Meci amical: Steaua – Dinamo Kiev, scor 2-0

În cea de-a doua repriză, Reghecampf a testat mai mulţi jucători, însă tot Steaua a fost echipa mai periculoasă şi chiar a mai reuşit să înscrie încă o dată, prin Tănase.  Următoarea partidă a Stelei va fi Miercuri, cu Ferencvaros, care a remizat astăzi cu FC Basel, scor 2-2. Cîştigătoarea dintre cele două îşi va adjudeca trofeul miniturneului din Marbella.

Steaua şi Dinamo Kiev se întâlnesc luni, 21 ianuarie,  într-un meci amical de pregătire, care se dispută în Spania, la Marbella, fiind transmis de la ora 20:30 de postul Transilvania Look TV.

Partida  cu Dinamo Kiev va fi cel de-al treilea meci al Stelei de la startul pregătirilor de iarnă, echipa din Ghencea nereuşind să obţină victoria până acum în 2013, deşi au fost susţinuţi la ambele partide amicale jucate de mai mulţi suporteri români din Spania. Steaua a pierdut în primul meci, scor 1-2 cu scoţienii de la Celtic Glasgow şi a fost egalată pe final de Basel, în cel de-al doilea meci încheiat 1-1.

Roş-albaştrii vor mai disputa o singura partidă în cantonamentul de la Marbella, pe 23 ianuarie cu Ferencváros, urmând ca apoi să plece pentru al doilea stagiu de pregătire în Antalya, unde vor întâlni pe NK Split (Croaţia), Sturm Graz (Austria), Dinamo Moscova (Rusia), Mlada Boleslav (Cehia) şi Slovan Bratislava (Slovacia).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS