Acasa Sport-AutoSport Parcare transformată în bandă de urgenţă în Transfăgărăşan

Parcare transformată în bandă de urgenţă în Transfăgărăşan

scris de Laurentiu Banches
327 Afisari

Un mic spaţiu de parcare de pe DN 7C – Transfăgărăşan a fost transformat într-un drum de urgenţă, în urma căderilor masive de pietre de pe versanţi.

Transfagarasanul

Circulaţia rutieră pe DN 7 C – Transfăgărăşan în judeţul Sibiu a fost  blocată, marţi, între  Cârţişoara şi Bâlea Cascadă, la kilometrul  130+800, din cauza căderilor masive de pietre de pe versanţi determinate de ploile din ultimele zile. Purtătorul de cuvânt al Poliţei Sibiu, Lucian Balteş a declarat pentru Mediafax, că deschiderea acestei benzi de urgenţă, care ocoleşte zona afectată este o măsură temporară, iar lucrările pentru înlăturarea totală acelor două pietre mari, de peste 560 de metri cubi, de pe carosabil vor continua şi miercuri.

Purtătorul de cuvânt a anunţat că reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu pentru eventuale detonări ale stâncilor căzute, fără să fi fost luată o decizie în acest sens până în prezent. La faţa locului echipaje de Poliţie Rutieră supraveghează zona până când drumul va fi redeschis traficului, în zonă urmând să fie amplasat şi un panou care să anunţe din timp că drumul este blocat.

2 comentarii

ein deutscher 18-04-2012 - 09:41

Mai draga L.B., mai citeste si tu stirea inainte sa-i dai drumul. In primul rand nu e „deschiderea unei BANDE de urgenta” ci „deschiderea unei BENZI de urgenta” (bandele sunt adunaturile alea de hoti etc.), iar in al doilea rand e „ocoleşte”, nu „coleşte”.

digital 18-04-2012 - 09:47

…ei,las-o și tu așa…important este să scrie forumiștii,corect….
restu,mai contează?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS