Acasa Sport-AutoSport Plȃngere penalǎ ȋmpotriva lui Eduard Novak depusǎ de CA al FR Ciclism

Plȃngere penalǎ ȋmpotriva lui Eduard Novak depusǎ de CA al FR Ciclism

scris de Laurentiu Banches
103 Afisari

Consiliul de Administrație al FR de Ciclism a depus plângere la Parchet împotriva fostului președinte Eduard Novak, pentru cǎ au pǎtruns cu forța ȋn sediu.

Plȃngere penalǎ ȋmpotriva lui Eduard Novak depusǎ de CA al FR Ciclism (foto:banatsport.ro)

Consiliul de Administrație al Federației Române de Ciclism a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul București împotriva fostului președinte Eduard Novak și a persoanelor care au pătruns cu forța în sediul FRC în zilele de 26, 27 și 28 noiembrie. Totodată, Consiliul de Administrație a înaintat o scrisoare Ministerului Tineretului și Sportului în care relatează despre aceste incidente. ”Consiliul de Administrație al Federației Române de Ciclism a înaintat o scrisoare Ministerului Tineretului și Sportului, relatând astfel modul abuziv și violent in care fostul președinte, Domnul Novak, însoțit de alte 14 persoane au pătruns fraudulos în sediul FR Ciclism. În urma notificării nr. 998 din 29.11.2013, adresată personal Domnului Ministru, s-a dispus deschiderea unei anchete interne pe aceasta temă, începând cu societatea care se ocupă de protecția și paza sediului MTS și terminând cu contactarea lucrătorilor de la Secția nr. 1 a Poliției Capitalei, sosiți la fața locului; Consiliul de Administrație a înaintat plângere penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul București împotriva tuturor celor care în zilele de 26, 27 și 28 Noiembrie s-au dedat la acte de violență, insulte, și, mai grav, constituirea de grup în vederea săvârșirii de infracțiuni”, se arată în comunicatul remis de Agerpres.

Eduard Novak a fost demis din funcție de către Consiliul de Administrație al Federației Române de Ciclism, iar vineri 6 decembrie fostul ciclist Nicolae Plugaru a fost ales ca președinte al FRC. Eduard Novak Ciclistul paralimpic rutier și de pistă Carol-Eduard Novak (n. 28 iulie 1976, Miercurea Ciuc) a câștigat prima medalie pentru România la Jocurile Paralimpice, dar și prima medalie de aur, în cadrul ediției din 2012 de la Londra. Acesta a suferit un accident rutier în 1996, în urma căruia i-a fost amputat piciorul drept.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS