Acasa Sport-AutoSport Polo, Edmonton 2012: România a pierdut cu Muntenegru, dar e aproape de Olimpiadă

Polo, Edmonton 2012: România a pierdut cu Muntenegru, dar e aproape de Olimpiadă

scris de Laurentiu Banches
180 Afisari

România a pierdut ultimul meci din grupă 8 la 14 cu Muntenegru, dar s-a clasat pe locul 2 şi mai are de trecut doar de Brazilia pentru a se califica la Olimpiadă.

Echipa de polo a Romaniei

Echipa de polo a României a a putut face faţă doar o repriză în faţa formaţiei din Muntenegru care conducea doar cu 3 la 2 după prima repriza, însă s-a desprins în cea de-a doua după ce a marcat 5 goluri, românii reuşnd doar 2. În ultimele 2 reprize, muntenegrenii nu au mai formaţ şi s-au mulţumit cu câte 3 goluri pe repriză, câştigând cu scorul de 14 la 8. Cele 8 goluri ale românilor au fost  înscrise de Ramiro Georgescu şi Alexandru Matei câte 2, celelalte 4 fiind marcate de Cosmin Radu, Nicolae Diaconu, Alexandru Ghiban  şi Andrei Buşită, potrit H2Opolo.ro.

În pofida acestei înfrângeri, România a terminat pe locul al doilea în grupa A, graţie formaţiei macedonene, care a produs surpriza, învingând echipa care a bătut România în primul meci al turneului, Germania, cu scorul de 6-4. Astfel, pentru a se califica la Olimpiadă, România trebuie să învingând astăzi la Edmonton, echipa Braziliei care a terminat pe locul 3 în grupa B. Referitor la acest meci, jucătorul român Cosmin Radu, a declarat pentru H2Opolo.ro că „teoretic suntem favoriţi, practic trebuie să o demonstrăm în apă!”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS