Acasa Sport-AutoSport Steaua ar putea rǎmȃne fǎrǎ Chiricheș. Vezi ce sumǎ plǎtește AS Roma!

Steaua ar putea rǎmȃne fǎrǎ Chiricheș. Vezi ce sumǎ plǎtește AS Roma!

scris de Laurentiu Banches
103 Afisari

Echipa de Serie A, AS Roma, a înaintat o ofertă oficială de 6,5 milioane euro campioanei României, Steaua Bucureşti, pentru fundaşul Vlad Chiricheş.

Steaua ar putea rǎmȃne fǎrǎ Chiricheș. Vezi ce sumǎ plǎtește AS Roma!

Impresarul Ioan Becali a confirmat informația anunțatǎ de presa din Italia, precizȃnd cǎ “Vlad Chiricheş este un băiat inteligent, care doreşte să joace în Spania, Anglia, Italia sau Germania. Are o clauză de 8 milioane euro. Putea merge la AC Milan, în iarnă, dar cei de acolo erau prea concentraţi pe Balotelli. Acum a primit o ofertă de 6,5 milioane euro de la o echipă italiană„.

În vârstă de 23 ani, Vlad Chiricheş a fost achiziţionat de Steaua de la Pandurii Târgu Jiu în 2011, an în care a debutat şi în reprezentativa României, pentru care a disputat până în prezent 18 meciuri, potrivit Agerpres. Ȋn lotul celor de la AS Roma se mai afla și portarul romȃn Bogdan Lobonț, iar ȋn trecut Cristian Chivu a evoluat la formația din capitala Italiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS