Acasa Sport-AutoSport Tenis – Cupa Davis: Terenul ar putea fi albastru la România – Finlanda

Tenis – Cupa Davis: Terenul ar putea fi albastru la România – Finlanda

scris de Laurentiu Banches
159 Afisari

Meciul de rămânere în grupa I a Zonei Euro-Africane din Cupa Davis dintre România şi Finlanda s-ar putea juca pe o suprafaţa albastra, însă nu e vorba de zgura lui Ţiriac.

Cupa Davis: Terenul ar putea fi albastru la România - Finlanda (foto:atpchampionstour.com)

Căpitanul nejucător al echipei României, Ciprian Porumb a declarat, potrivit mediafax, că partida ce se va desfăşura la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj între 14 şi 16 septembrie s-ar putea disputa pe o suprafaţă albastră, însă nu va fi vorba despre o zgura asemenătoare celei folosite la turneul de la Madrid, ci de o podea ce va fi adusă de o firmă din Germania pe 3 septembrie. Ciprian Porumb a precizat că “Sunt mai multe culori în discuţie, e posibil chiar să avem o suprafaţă albastră, ca şi cea de la Mastersul de la Londra, dar asta nu este încă decis.”

Totodată acesta a menţionat că pentru această partidă va fi dublată iluminarea sălii, “de la 600 la 1200 de lucşi, cât este necesar la o astfel de competiţie.” Ciprian Porumb a adăugat că a trimis convocările pentru şase jucători, iar săptămâna viitoare va fi anunţată echipa exactă. Căpitanul nejucător al României a mai precizat că echipa Finlandei va sosi la Cluj în 9 septembrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS