Acasa Sport-AutoSport Transferuri în campionate puternice pentru Raţ şi Maxim. Vezi unde pot ajunge tricolorii!

Transferuri în campionate puternice pentru Raţ şi Maxim. Vezi unde pot ajunge tricolorii!

scris de Laurentiu Banches
82 Afisari

Răzvan Raţ ar putea ajunge să joace în aceaşi Ligă cu Mutu, Olympique Marseille interesându-se de fundaş, în timp ce Alexandru Maxim, a plecat spre Germania, unde va face vizita medicală la fosta adversară a Stelei din Europa League, Vfb Stuttgart.

Transferuri în campionate puternice pentru Maxim si Rat. Stuttgart si Olympique Marseille interesate

Presa franceză scrie că oficialii grupării Olympique Marseille sunt interesaţi de fundaşul Răzvan Raţ, al cărui contract cu Şahtior Doneţk expiră în vară. Românului în vârstă de 31 de ani, care joacă la Şahtior de 1 ani, i s-ar fi propus un contract pe două sezoane şi jumătate, dar transferul nu a fost încă rezolvat, deoarece el este dorit şi de West Ham sau Beşiktaş Istanbul. Olympique Marseille l-a transferat săptămâna trecută pe mijlocaşul senegalez de la CFR Cluj, Modou Sougou pe 3 milioane de euro.

Un alt jucător al naţionalei, Alexandru Maxim de la Pandurii Târgu Jiu a plecat deja în Germania pentru a efectua vizita medicală în vederea semnării unui contract cu gruparea Vfb Stuttgart. Impresarul Lucian Marinescu, a declarat pentru mediafax, că suma pe care o va plăti VfB Stuttgart în schimbul lui Maxim este de aproximativ 1,5 milioane de euro.  Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a afirmat la Sport.ro, că pe lângă VfB Stuttgart, altă echipă germană, SC Freiburg, este interesată de Maxim, menţionând că dacă transferul se va realiza va fi asigurat 25% din bugetul clubului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS