Acasa Sport-AutoSport Victor Crivoi a câştigat turneul ITF de la Madurai

Victor Crivoi a câştigat turneul ITF de la Madurai

scris de Laurentiu Banches
84 Afisari

Spotrivul român a câştigat turneul ITF de la Madurai (India), acest fiind al treilea succes din acest an pentru Victor Crivoi în turneele ITF.

Victor Crivoi a câştigat turneul ITF de la Madurai

Crivoi a obţinuţ victoria în turneul dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, după ce l-a învins în finală pe favoritul local N. Vijay Sundar Prashanth (N. 7), cu 6-1, 6-1. Crivoi, principalul favorit la simplu, a trecut în manşa inaugurală de indianul Sidharth Rawat, cu 6-3, 6-1, în optimi l-a învins pe chilianul Laslo Urrutia Fuentes, cu 6-3, 6-3, în sferturi a dispus cu 7-5, 6-3 de germanul Tom Schonenberg, iar în semifinale s-a impus cu 6-1, 6-2 în faţa italianului Filippo Leonardi.

La dublu, Ciorcilă şi Crivoi au fost învinşi în finală de principalii favoriţi, Caio Silva (Brazilia)/Ranjeet Virali-Murugesan (India), cu 6-4, 2-6, 11-9. Până în finală, cei doi români au trecut de perechile indiene Elwin Antony/Fariz Mohammed, cu 7-6 (5), 6-2, şi N. Vijay Sundar Prashanth/Ajai Selvaraj (N. 3), cu 7-6 (4), 6-3, iar în semifinale au dispus cu 6-4, 7-5 de italienii Filippo Leonardi/Giulio Torroni. Conform Agerpres, Crivoi este la al treilea turneu ITF câştigat în acest an, după victoriile de la Plantation (Florida/SUA) şi Chennai (India).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS