Acasa Stiinta-ITIT Apple: Tabletele iPad precomandate online ajung cu 3 zile întârziere

Apple: Tabletele iPad precomandate online ajung cu 3 zile întârziere

scris de Marius Bâtcă
243 Afisari

Clienţii Apple care au făcut comenzi pentru tabletele iPad 3 îşi vor primi produsele la 3 zile după ce acestea vor apărea în magazine.

noul iPadConform Apple, noul iPad, prezentat săptămâna trecută pe 7 martie de Apple, va apărea în magazine, vineri 16 martie, simultan în 10 ţări de pe glob. Acestea sunt Australia, SUA, Franţa, Canada, Germania, Japonia, Singapore, Elveţia, Regatul Unit al Marii Britanie şi China. Noul iPad (sau iPad 3 – aşa cum se aşteptau fanii să se numească)prezintă un procesor mai puternic, o rezoluţie care se ridică la nivelul unui iPhone 4 şi compatibilitate cu noile reşele de telefonie mobila în 4G.

Cumpărătorii care au trimis precomenzi vor trebui însă, să mai aştepte până pe data de 19 martie pentru a primi noua tabletă. Potrivit unei purtătoare de cuvânt de la Apple, promisiunea grupului ca cei care au făcut precomenzi să se bucure în aceiaşi zi de tabletă ca cei care se vor înghesui pentru ele în magazine, nu poate fi respectată întrucât comenzile online au depăşit cu mult cantitatea repartizată iniţial pentru precomenzi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS