Acasa Stiinta-ITIT Cum afli dacă cineva se conectează la internet prin Wi-Fi-ul tău

Cum afli dacă cineva se conectează la internet prin Wi-Fi-ul tău

scris de C.P.
1.031 Afisari

In cazul în care cineva a reuşit să se conecteze, neautorizat, la Wi-Fi, soluţia este schimbarea parolei şi a protocolului de criptare (WPA, WPA2). Ar fi bine să vă asiguraţi că folosiţi WPA2, cel mai nou şi sigur standard. Puteţi schimba acest protocol de pe pagina comunicată de producătorul routerului Wi-Fi în manualul de utilizare.

Who Is On My Wi-F

Who Is On My Wi-Fi

Una din cauzele pentru care conexiunea Wi-Fi funcţionează greu ar putea fi aceea că altcineva s-a conectat, neautorizat, la aceasta. Puteţi vedea oricând  cine se mai află în reţeaua proprie. Un program pentru sistemul de operare Windows, Who Is On My Wi-Fi, arată exact câte şi ce dispozitive sunt conectate la reţea. După ce programul a fost instalat, se apasă butonul Scan. Va apărea lista dispozitivelor conectate. Dacă acestea sunt cunoscute, pot fi schimbate din „Unknown” în „Known”.

4 comentarii

pathfinder 26-01-2014 - 21:09

Fantastic!!!

De mult nu am mai ras asa bine!

ancuta 26-01-2014 - 21:21

S-au „prins” repede!
😉
Iar asta-i geniala:
Dacă acestea sunt cunoscute, pot fi schimbate din „Unknown” în „Known”.

Titircă Inimăbună 26-01-2014 - 21:46

Eu tocmai i-am pus internet la pisicu meu, e o nenorocire completa, se da peste cap si face tumbe prin aer, sta cu ochii beliti pă ecran si miorlaie ceva de speriat. Ce, pai laseru nu mai face doua parale, gata!

ancuta 26-01-2014 - 22:56

Jupane,
Cum facem sa punem internetu’ asta si scarnelor?
Ca prea zici ca face tumbe prin aer, sta cu ochii beliti pă ecran si miorlaie ceva de speriat.
Dau o tuica. Fiarta.
😉

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult