Acasa Stiinta-ITIT Cum este celebrat Steve Jobs de Apple la 1 an de la moarte (video)

Cum este celebrat Steve Jobs de Apple la 1 an de la moarte (video)

scris de Laurentiu Banches
119 Afisari

La un an de la trecerea în nefiinţă a cofondatorului Apple, Steve Jobs, compania americană îi aduce un omagiu acestuia printr-un video şi scrisoare publică ce înlocuiesc prima pagină a site-ului oficial.

Omagiul Apple la 1 an de la trecerea in nefiinta a lui Steve Jobs (foto:riperorange.com)

În scrisoarea actualului CEO al Apple Tim Cook acesta afirmă că „Trecerea în nefiinţă a lui Steve de acum un an a fost tristă şi dificilă pentru noi toţi. Sper că toată lumea va reflecta astăzi asupra vieţii lui extraordinare şi asupra felului în care a făcut lumea un loc mai bun”, menţionând că „Unul dintre cele mai mari daruri pe care Steve le-a dat lumii este Apple.” Tim Cook a adăugat că „Valorile noastre provenite de la Steve și spiritul său vor sta pentru totdeauna la baza Apple” şi că „Avem marele privilegiu și responsabilitatea de a duce mai departea moştenirea sa în viitor.”, precizând că este „incredibil de mândru” de munca pe care o depun.

Video-ul care se încarcă atunci când accesezi pagina oficială Apple prin orice browser de internet în afară de Firefox, prezintă câteva din cele mai memorabile clipe din viaţa lui Steve Jobs şi câteva imagini de la lansarea câtorva dintre produsele sale legendare: iMac, MacBook Air, iPod şi iPhone. Deşi moartea lui Steve Jobs în urma unei bătălii cu cancerul a fost lovitură grea pentru Apple, aceştia şi-au revenit rapid şi a realizat câteva produse de succes precum: iPhone 4S,iPhone 5, iPad 3. Totodată, Apple a reuşit să  câştige procesul cu Samsung iar valoarea estimată a companiei a stabilit un record mondial, de 625 miliarde de dolari, potrivit mashable.com.

3 comentarii

Huhu Ciu 06-10-2012 - 05:53

Mda, unde e acum S.J. in Iad sau in Rai?

BULA 06-10-2012 - 09:01

Du-te si cauta-l !

BULA 06-10-2012 - 09:05

Revin la vechea idee a mea, ca miliardarii ar face bine sa puna la bataie un miliard de dolari pentru acela (aceia) care va (vor) descoperi cauzele cancerului si tratamentul „adevarat”. Altfel o vor lua pe coaja la fel ca muritorii de rand. Cancerul nu stie ca ei sunt miliardari.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS