Acasa Stiinta-ITIT E oficial: Facebook a atins 1 miliard de utilizatori activi lunar. Vezi ce a zis Zuckerberg

E oficial: Facebook a atins 1 miliard de utilizatori activi lunar. Vezi ce a zis Zuckerberg

scris de Laurentiu Banches
39 Afisari

Mark Zuckerberg, a anunţat joi, 4 octombrie, că reţeaua de socializare Facebook a ajuns oficial la pragul de 1 miliard de utilizatori activi lunar.

Acţiunile Facebook, scădere importantă în trei luni

E oficial: Facebook a atins 1 miliard de utilizatori activi lunar - Zuckerberg multumeste

La atingerea mult aşteptatului prag de 1 milard de oameni care folosesc în fiecare lună Facebook, CEO-ul Mark Zuckerberg a mulţumit pe blogul său utilizatorilor în numele său şi al echipei, precizând că „Este extraordinar să ajuţi 1 miliard de oameni să intre în contact”. Zuckerberg a mai spus că Facebook este lucrul de care este de departe cel mai mândru tocmai pentru această oportunitate pe care o oferă şi a menţionat că speră „că într-o zi vom putea conecta şi restul lumii”.

Potrivit mediafax, Facebook a făcut publice şi alte date împreună cu numărul de utilizatori. Printre acestea, 1.130 de miliarde de like-uri de la lansare, 140,3 miliarde de conexiuni între prieteni, 219 miliarde de poze încărcate şi 62,6 milioane de melodii ascultate de 22 de miliarde de ori. Pragul de 1 miliard de utilizatori reprezintă un moment important pentru Facebook şi ar putea avea impact asupra cotaţiei acţiunilor companiei la deschiderea şedinţei bursiere de joi în SUA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS