Acasa Stiinta-ITIT Google Glass. Vezi ce poate face invenţia revoluţionară (Video)

Google Glass. Vezi ce poate face invenţia revoluţionară (Video)

scris de Laurentiu Banches
811 Afisari

Google a realizat un clip video care prezintă modul în care va funcţiona noua invenţie a companiei, Google Glass.

Google Glass.Vezi ce poate face invenţia revoluţionară (foto: independent.co.uk)

Google Glass este un dispozitiv portabil din categoria wearable computing, care se pe poartă pe ochi. Dispozitivul permite utilizatorilor să primească şi execute instrucţiuni pe „ecran” (ce este proiectat în dreptul ochiului drept), să trimită mesaje prin comandă vocală şi să caute pe Internet folosind comenzi vocale. Clipul video sugerează că dispozitivul va permite utilizatorilor să acceseze şi serviciile de traducere pe ecran astfel că discuţiile cu străinii ar putea deveni mai uşoare.

Compania Google estimează că produsul va fi lansat pe piaţă în 2014, însă acesta este deja disponibil pentru cei ce doresc să dezvolte aplicaţii pentru Glass la un preţ de 1500 de dolari. De asemenea, momentan doar persoanele rezidente în Statele Unite ale Americii pot comanda acest produs, printr-un proces deloc simplu. Cei care doresc să comande invenţia Google trebuie să aplice pe site-ul oficial Google Glass , urmând ca după data de 27 februarie compania americană să trimită invitaţii de achiziţionare către un număr limitat de persoane. Conform descoperă.ro, un purtător de cuvânt al Google a declarat că  „În mod cert, sunt încă zilele de început ale acestui dispozitiv, aşa că vom întâmpina şi piedici. Dar ceea ce este cu adevărat cool este faptul că ne apropiem de data în care oamenii vor putea să ia cu ei Glass în lume şi să descopere posibilităţile pe care le au cu un asemenea dispozitiv.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS