Acasa Stiinta-ITIT Un nou model de iPhone va fi lansat de Apple în 2012

Un nou model de iPhone va fi lansat de Apple în 2012

scris de Laurentiu Banches
162 Afisari

Apple va lansa un nou model de iPhone la aproape 6 luni de la lansarea modelului iPhone 4S

iPhone Apple

Principala diferenţă va consta în noul ecran al modelului care va avea diagonala de 11,6 centimetri, mai mare decât a modelului anterior cu 2,8 cm şi va avea un display care va fi similar, din punct de vedere tehnologic, cu ecranul de înaltă rezoluţie iPad 3, lansat în urmă cu o săptămână. Însă acest fapt nu va însemna că şi noul iPhone 5 va avea probleme de supraîncălzire, întrucât problemele acestuia sunt situate la nivelul procesorului iPad-ului de cea de-a treia generaţie.

Potrivt unei informaţii apărute în Maeil Business Newspaper şi preluate de Mediafax, Apple a început să plaseze deja comenzi la furnizorii de componente pentru noul model de iPhone, însă atât LG Displays, cât şi Samsung Electronics, cei mai mari furnizori de ecrane, nu au oferit vreun detaliu despre informaţie. Deşi Samsung este principalul concurent al Apple pe piaţa de smartphone-uri şi tablete, aceştia nu au întrerupt contractul de furnizare de ecrane pentru Apple şi au experienţă în ceea ce priveşte ecranele mari, un smarthpone Samsung ajungând să aibe diagonala ecranului de 14 centimetri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS