Acasa Top SecretArmata De ce va cere Ponta convocarea unei ședințe CSAT

De ce va cere Ponta convocarea unei ședințe CSAT

scris de D.S.S.
173 Afisari

În cazul în care președintele Traian Băsescu nu va convoca CSAT-ul pe tema Ucrainei, în calitate de vicepreședinte al Consiliului premierul Victor Ponta va cere convocarea unei ședințe, a declarat acesta duminică, după un miting electoral.

Sedinta CSAT de urgenţă. Ponta nu participa

Ponta solicita sedinta CSAT de urgenţă.

„Mâine (luni — n.r.) la ora 11.00, avem o întâlnire la Ministerul Apărării. Facem analiza apropo de alocarea resurselor financiare și după aceea, eu sunt vicepreședinte al CSAT, vom cere o discuție în CSAT pe această temă. Vreau să vă reamintesc că ultima ședință a CSAT a fost în 27 martie, dacă nu greșesc. De atunci a trecut o lună și jumătate. În fiecare zi se întâmplă ceva rău în Ucraina. Conflictul se apropie de granițele noastre. Odessa e la 100 și ceva de kilometri. Și dacă ești un lider responsabil, serios, al României, nu poți să zici: am discutat în martie. Păi, din martie nu mai seamănă nimic cu ce e acum. Și dacă președintele nu va convoca CSAT-ul, îl vom convoca noi, bineînțeles „, a declarat premierul Victor Ponta la finalul mitingului de lansare a candidaturii Gabrielei Szabo la alegerile parțiale din 25 mai pentru un loc de deputat într-un colegiu din Ilfov.

Legat de data la care ar putea avea loc ședința CSAT, Ponta a spus: „Noi facem solicitarea, data efectivă o stabilește președintele”.

14 comentarii

Pungescu Gazian 04-05-2014 - 21:41

„De ce va cere Ponta convocarea unei ședințe CSAT?”

ca e prost?
ca e fudul?

Pribeagul 04-05-2014 - 22:20

Ponta’pino, Ponta’pino… pe linga preocuparea de a face „dreptate pina la capat”, care-l sleieste, Ponta’pino si-a mai prins in agenda un obiectiv ff important de realizat: sa ne apere de rusi. Prin alocarea a inca 700 mil lei la bugetul MAN a rezolvat problema, rusii n-au nici o sansa sa ajunga la Constantinopol, marsul lor va fi oprit de romani.

Si uite asa Finantele mai trebuie sa faca rost de niste bani. De unde? Iau la invatamint, de la sanatae, de la investitii, sau mai creeaza niste taxe? Da-le naibii de autostrazi, de ce sa facem autostrazi, sa marsaluiasca rusii pe ele? Ia sa-i lasam sa marsaluiasca prin hirtoape!

digital 04-05-2014 - 22:33

păi să dea ăia de duc țara în spate sau ăia doar își sug ..lla când e vorba să le fie în pericol bișnițărelile!?
adică alții îi apără între timp?!

Pungescu Gazian 04-05-2014 - 22:39

Matta e asa de scarboasa ca sperie si mustele de pe cacat

digital 04-05-2014 - 22:41

deja te-au depășit flocii pheeeezdheeei măttii, învăluitule!

Pribeagul 04-05-2014 - 22:44

Au o jena, au banii in conturi la termen, ascunse in insule exotice. Asa ca pregateste-ti punga! 🙂

digital 04-05-2014 - 22:49

ai zis, pușca?!

Pribeagul 04-05-2014 - 22:52

Sesizare corecta. Dusmanul este in tara.

digital 04-05-2014 - 22:56

ok, am să donez pentru pistoale cu apă plată!

Pribeagul 04-05-2014 - 23:20

Se pare ca Ponta are o oarecare greata in abordarea situatiei. Daca Basescu nu va convoca CSAT, va cere el… Oare i se va da ceea ce cere? Dificila problema.

Si cu aceasta ocazie, deosebit de grava, se vede clar cit de deficitara este structura de conducere a tarii. Ar fi timpul sa se traga concluziile evidente, si prima dintre ele este adoptarea republicii prezidentiale ca forma de guvernamint.

salut 04-05-2014 - 23:23

De ce atat de multi pasi spre o dictatura sanatoasa? Il pui pe Basescu forever si economisesti si bani de alegeri. Ce-s fasoanele astea: „republica prezidentiala”?

Pribeagul 04-05-2014 - 23:43

In conditiile actuale, pentru Romania nu-i posibila o dictatura. Daca nu-i posibila dictatura, in schimb, cu actuala forma de guvernamint, ne facem de ris in fata oricui are chef sa rida de noi, daca nu ceas de ceas, atunci sigur zi de zi.

salut 05-05-2014 - 00:13

Adica, ce are forma de guvernamant? Fii mai concret.

ile 06-05-2014 - 00:26

Ponta e lautarul estic,nu are urma de patriotism in el,e posibil sa creada ca daca se intereseaza de razboi va da bine in alegeri.Nu e el baiatul care s-a dus prin China dupa prieteni si nu i-a gasit desi chinezii i-au zimbit? Apoi mai are un as in mineca:ce zice el ca face azi nu va face nici miine nici poimiine si nici nu va mai recunoaste ca a zis. Basescu e patriot dar pupa blugii blondei Udrea, a aflat el ca se poarta sprijinirea fomeeii in politica ,da bine si in fata doamnei sefe Merkel(Ce este Udrea, Merkel nu a reusit sa fie insa pe Udrea o si vedem o putere in Europa- draga de Ciociolina din Carpati) Asa ca Ponta si Base parca sint Nae Lazarescu si Vasile Murariu intr-o piesa de Revelion ..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS