Acasa Top SecretServicii secrete Al Qaida a plănuit atacuri cu cianură pentru JO de la Londra

Al Qaida a plănuit atacuri cu cianură pentru JO de la Londra

scris de Laurentiu Banches
139 Afisari

Un jurnalist de la The Sun, care a accesat printr-o indentitate falsă un site al Al-Qaida a descoperit unul din planurile puse la cale de organizaţia teroristă.

Jocurile Olimpice Londra 2012Jurnalistul publicaţiei britanice  a anunţat că pe site-ul cu peste 17000 de membri în întreaga lume erau furnizate, în detaliu, reţete de creme care aveau ca ingredient de bază cianură. Membrilor Al Qaida li se spunea să amestece cianura cu crema de corp pentru a grăbi absorbţia şi efectul cianurii şi să folosească neapărat mănuşi de cauciuc pentru a nu îşi pune în pericol viaţa în timpul preparării. Produsele comestice urmau apoi să fie vândute în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, care vor avea loc în această vară.

Conform RTV.net, reporterul de la The Sun a anunţat că mesajul celui care a postat una dintre reţete şi s-a recomandat online ca fiind Abu Hija Ansari, „nu este doar un zgomot de săbii, ci o poftă sălbatică de a face rău cu adevărat evenimentului şi oamenilor care vor lua parte la el”. Afirmaţia acestuia a fost întărită de preşedintele grupului parlamentar pentru Securitate Internă, Bernard Jenkin, care speră “ca toţi aceşti indivizi să fie identificaţi şi să se ia măsuri împotriva lor. Cei care mai cred acum că nu există nicio ameninţare teroristă, trăiesc cu capul în nori, deasupra unei ţări a smintiţilor”.

Jocurile Olimpice de la Londra, care se vor desfăşura anul acesta între 27 iulie şi 12 august, sunt considerate de organizatori ca fiind cea mai mare provocare din punctul de vedere al securităţii cu care a avut de-a face Marea Britanie în ultimele decenii. Pentru a asigura mai bine securitatea s-a cerut ajutorul şi ministerului Apărarii, care va contribui cu peste 13500 de soldati.

1 comentariu

tomi 26-03-2012 - 23:29

HALLO, CE LINISTE DE CIMITIR. UNDE SE ASCUND VIERMISORII? BRUSC AU ORBIT,AU ASRZIT NU VAD CE FAC DRAGII LOR ARABI.
PAI CUM SA-I JIGNEASCA DOAR LE VIN FONDURI SERIOASE DE LA ISLAMISTI.
URBOS,DIGITAL,CIU CIU NEBUNU ,ERETICUL,CE-AR FI SA FOLOSITI CREMELE ACELEA SPECIALE FACUTE DE CHIMISTII LUI Al Qaida ?
V-AR INTARI TENUL SI POATE AR LUA NITELUS DIN PIGMENTUL VOSTRU UN PICCCC CAM TUCIURIU.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS