Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA vineri și sâmbătă

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA vineri și sâmbătă

scris de Z.V.
192 Afisari

Prognoza METEO. În următoarele trei zile, VREMEA va fi în general frumoasă și caldă, cu temperaturi maxime cuprinse între 21 și 30 de grade Celsius.

vremeaaa

Cum va fi VREMEA vineri și sâmbătă.

Vineri se vor înregistra temperaturi ceva mai scăzute, mai ales dimineaţa şi noaptea, cu precădere în vestul, nord-vestul şi centrul ţării. Cerul va fi variabil noaptea în regiunile nord-vestice şi nordice şi mai mult senin în rest, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Ceaţa prezentă izolat, în zori, în zonele joase de relief se risipeşte rapid şi la amiază vor fi temperaturi de la 21 de grade în Maramureş, nordul Moldovei şi în depresiuni până la 28 de grade în Lunca Dunării.

La București, se așteaptă cer senin şi vânt slab, aşa că până la prânz mercurul din tremometre se ridică spre aproximativ 27 de grade la umbră, regim termic plăcut, de sfârşit de vară.

Sâmbătă, vremea rămâne însorită, cu temperaturi în creștere. Amiaza adună în termometre 23 de grade în Maramureş şi estul Transilvaniei şi 30 de grade în Lunca Dunării, exact valorile normale la final de august. Ziua predomină soarele, iar vântul rămâne domol, şi abia după căderea nopţii apar nori prin nord-vest, dar nu lasă niciun strop de ploaie.

La București, sâmbătă va fi o zi frumoasă, senină şi însorită, în care termometrele mai câştiga 1…2 grade şi la amiază vor fi 28, chiar 29 la numar, la umbră. Nu vor apărea ploi şi nici o adiere de vânt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult