Acasa Sport-AutoSport Râsul lumii. Mutu şi Tamaş s-au îmbătat în cantonament

Râsul lumii. Mutu şi Tamaş s-au îmbătat în cantonament

scris de Șt. C
736 Afisari

Mutu şi Tamaş s-au îmbătat marţi noapte în San Marino, iar Piţurcă a decis să nu-i mai folosească diseară, în amicalul care începe la ora 21:30.

Mutu şi Tamaş au coborît la masă împreună cu restul jucătorilor, în restaurantul hotelului din Rimini unde este cazată echipa naţională a României

Sursele gsp au dezvăluit că cei doi fotbalişti ar fi fentat regulile impuse de Piţurcă şi au petrecut cu alcool!

Marţi seară, antrenorul le-a dat voie tuturor jucătorilor să se relaxeze o oră şi jumătate într-un mall. Informaţiile gsp.ro spun că Mutu şi Tamaş n-au mers cu echipa, ci au plănuit o escapadă: „Ei s-au întors mai tîrziu la hotel, dînd semne evidente că au exagerat cu alcoolul!”.

12 comentarii

neacsum 10-08-2011 - 16:11

Mai mira pe cineva ? Bine ca nu exiata posibilitatea sa fie verificati si daca au tras ceva pe nas, ca mai aveam si alte vesti.MUTU ORICAT DE TALENTAT AR FI, NU ARE CE CAUTA IN SPORT. El nu stie sa respecte decat propriile mofturi si vicii. Atat si nimic altceva .

urbos 10-08-2011 - 17:05

Daca da goluri pe cine intereseaza ce face in rest?
Nu ca mi-ar placea Mutu, nu mi s-a parut cine stie ce nici ca fotbalist.

neacsum 10-08-2011 - 19:19

Oare? Asa sa fie ? Pai atunci ce facem cu sistemul educativ care te-a oripilat? Sa promovam toti drogatii la nationala pentru ca i-au facut parintii talentati. Si pe Salam , ca stie sa cante , chiar daca agreseaza femei si sparge parbrize, si pe Munteanu parca de la Dinamo care face afaceri cu masini furate, pentru ca e fotbalist. Si ne mai miram dupa aia ca copii nostri vor sa ajunga un Mutu,un Salam , sau mai stiu eu ce borfas inzestrat cu talent. Asa se face educatie, prin promovarea unor semitalente cu apucaturi de borfasi.

urbos 10-08-2011 - 21:24

Iar vrei sa repet ca problema mea e cu aia care conduc sistemul de invatamant si tara asta? Elevul Mutu e problema lui si a familiei lui, treaba lui.
Cine agreseaza femei si sparge parbrize ajunge in mod normal in puscarie, Deci vinovati sint aia care conduc o tara unde un infractor e liber. Iar cantatul n-are legatura cu subiectul la fel ca datul de goluri cu bautura, Salam ar putea sa-si vanda discurile din parnaie. Problema lui.
La fel si cu Munteanu etc.
Le faci iarasi talmes-balmes.

neacsum 10-08-2011 - 22:10

Nu dragule. Copii sunt ca primatele pana la o anumita varsta. Imita tot ceea ce vad la cei de langa ei. Deci vor copia ceea ce vad ca fac cei care sunt popularizati pe media. Asta se numeste tot educatie. Ca sa nu mai vorbesc de mesaje subliminale. Bineinteles insa ca la tine educatie inseamna numai cand spune cineva :” fii atent baiatule, te invart ceva ……..”

neacsum 10-08-2011 - 22:23

Da stiu teoria ta. La tine educatie inseamna numai cand cineva iti spune .. ” fii atent la mine , te invat ceva „

urbos 11-08-2011 - 02:14

Nu intelegi absolut NIMIC din ceea ce trebuie sa insemne o societate, despre cum trebuie sa functioneze un stat civilizat. Cu o asemenea cultura social-politica e normal ca Romania sa fie cum e.
Gargara asta despre „hai sa fim mai buni” „hai sa punem toti umarul” poate fi abordata de amorul artei, abia dupa ce problema INSTITUTIONALA e rezolvata. Caci INSTITUTIE tot oameni inseamna, doar ca este vorba despre un mod evoluat de a vedea lucrurile, eficient si aplicat, de care n-ai habar. Scoala comunista si-a facut bine treaba…hei rup!

kosty 10-08-2011 - 17:26

asa este cind avem prea multe fite.niodata mutu nu se va compara cu hagi si niciodata nu se va m-ai califica echipa romaniei la vre-un campionat de fotbal cu asa specimene care nu se sacrifica pt nationala.rusine sa va fie briliantelor.

kosty 10-08-2011 - 17:34

toata lumea l-a judecat pe lucescu ca nu il convoca pe mutu dar avea dreptate pt asa ,,briliant” nu l-as chema nici pt juniori,inca o data rusine sa va fie ca noi ne agitam pt voi si va sustinem dar multumirile sunt dupa plac

neacsum 10-08-2011 - 19:25

Kosty, eu l-am judecat pe Lucescu pentru ca a cedat presiunii fratilor Becali si lui Mircea Sandu si la introdus pe Mutu in ultimul meci. Daca tot era compromis calificarea, macar imi pastram verticalitatea. Oricum , nu avea sorti de izbanda la nationala Razvan Lucescu. Era o palarie prea mare pentru el. Mai are mult de l;ucru pana la a ajunge antrenor de Nationala. Acolo e nevoie de sange, iar el nu are , decat ceva urme de ADN din sangele lui Mircea.

urbos 10-08-2011 - 21:35

Lucescu ar fi trebuir sa se duca unde a intarcat MUTU iapa, dupa ce s-a agatat cu ghearele de scaun, dupa toate esecurile si incompetenta de care a dat dovada, comportandu-se ca un Boc al fotbalului romanesc.

neacsum 10-08-2011 - 22:13

Nu e vina lui, nu el a cerut sa fie antrenor, e vina celor care i-au propus sa fie . El nu era prost sa reefuze. De 20 de ani, cei care conduc fotbalul romanesc fac numai alegeri din astea si ei raman tot acolo. De ce nu alege domnul Mircea Sandu un antrenor cu valoare si personalitate? Ca sa nu ii sufle lui in ciorba ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS