Acasa BusinessEconomic Legea salarizarii, fara acordul sindicatelor

Legea salarizarii, fara acordul sindicatelor

scris de Ziua Veche
20 Afisari

Sindicaliştii au boicotat şedinţa plenului Consiliului Economic şi Social (CES), astfel că proiectul Legii salarizării unitare nu a putut fi avizat, nefiind întrunit cvorumul necesar.


Şedinţa plenului CES fusese convocată marţi, cu două zile mai devreme, pentru a aviza proiectul Legii salarizării unitare. Avizul CES în cazul actului normativ este consultativ.

Secretarul de stat în Ministerul Muncii Valentin Mocanu a declarat, marţi, potrivit Mediafax, că regretă că nu au putut avea loc dezbateri publice în CES pe tema proiectului Legii salarizării.

Mocanu a spus că procesul legislativ în cazul proiectului poate continua şi în absenţa avizului CES, pentru că din punct de vedere al consultării formale în Consiliu procedurile au fost îndeplinite. El a precizat că prin avizul formal se înţelege că s-au îndeplinit condiţiile legale.

 


0 comentariu

ValVerde 05-11-2010 - 13:34

Crestine, ridici ignoranta la rang de virtute.
In loc sa respingi ce nu intelegi, ar fi mult mai productiv sa faci un efort intelectual si sa iti deschizi orizonturile.

un crestin 06-11-2010 - 04:27

este un sfat bun. Dar am o problema. Cunostintele devin repede perisabile. Se uzeaza mai repede decat obiectele. Apoi un lucru grav este ca acumularea de cunostinte nu duce neaparat la progres moral. Mari savanti, doctori, fizicieni, matematicieni si-au pus stiinta in slujba distrugerii plecand de la ideea ca „ecuatiile ” nu explodeaza, iar cuvantul „caine” nu musca.
Realitatea s-an dovedit cu totul alta.

oblique 06-11-2010 - 13:11

Curiozitatea nu este un pacat, desi ea ” killed the cat „. Curiozitatea ne face sa luam contact cu diverse idei si, pentru rafinati, chiar sentimente. Amerindienii aveau o zicala: ” Nu judeca pe cineva, inainte sa faci 100 de pasi in mocasinii lui „. Dumnezeu nu te vrea ignorant, Dumnezeu nu te vrea prost. Toate informatiile si trairile care sunt pe acest Pamant ne sunt date de la Dumnezeu. Dumnezeu este in tot si in toate.

Raspunde-mi la o intrebare : care sunt implicatiile teologice ale defecatiei. Este omul un tub de rahat, cu extremitati pentru a-l sustine sau este ceva mai mult. De ce Dumnezeu ne-a dat digestie ? Raspunde-mi la aceasta intrebare simpla..

oblique 06-11-2010 - 13:31

Dumnezeu avea nevoie de procesarea chimica a materialelor pe Pamant. Noi suntem vidanjorii astrali, de aceea ne incarnam pe acest Pamant. Sa producem Rahatul, atat de pretuit in intreaga lume Cosmica, Astrala. Suntem un fel de albine. Excretiile lor sunt asa de apreciate de catre oameni: mierea de albine, propolisul, laptisorul de matca etc.

Am spus toate astea ca un exercitiu crestin in MODESTIE>>>

oblique 06-11-2010 - 13:55

Care este scopul vietii omului pe Pamant ??? Sa produca un rahat de buna calitate, cu consistenta romboida, maroniu, oarecum sec, cu miros specific. Cei care se abat de la acest drum, dau de belea. Diareea, constipatia sunt calea catre moarte, iesirea din aceasta existenta, out of game.

Deci, acuzatia ca ” mi-ai produs un pupu rau ” ar trebui sa fie fatala. Adica ma scoti in afara Existentei.

Ma boule mi-ai produs diaree !!!

ValVerde 06-11-2010 - 14:00

[quote name]Cunostintele devin repede perisabile. Se uzeaza mai repede decat obiectele.[/quote]

Verdict celebru din partea unuia mindru de lipsa lui de cunostiinte.
Crestine, de unde ai scos ideea asta ??? „Cunostiintele se uzeaza” ??? Rareori mi-a fost dat sa aud o mostra de ignoranta atit de perfecta!!! Una e sa nu intelegi „survival of the fittest” si cu totul altceva sa iei pozitie impotriva cunoasterii in sine.
Ar trebui sa inchidem scolile (cu exceptia celor care studiaza Biblia, bineinteles)??? Ar trebui sa negam secularismul, stiinta,
arta laica???….dar stai!
Nici macar nu esti original. Au incercat-o si dus-o la perfectie Talibanii din Afganistan.
Iti dau beneficiul indoielii ca esti agresiv si vrei sa-i omori pe cei care nu sint la fel de ignoranti ca tine..
Nu dai dovada ca vrei sa-ti impui lipsa de cunostiinte compensata de credinta oarba, cu forta…..mai ai de evoluat in privinta asta.

oblique 06-11-2010 - 14:36

Ca noi ne-am nascut pe acest Pamant ca sa producem K.A.K.A.T.U.L. care trebuie. Totul se invarte asupra acestui subiect.

OBSERVATI!!!!!!

oblique 07-11-2010 - 00:08

Vad ca linkul scris nu merge. O informatie deosebit de importanta….

http://qc.news.yahoo.com/s/05112010/3/national-securite-aerienne-un-imposteur-dans-un-vol-d-air.html

oblique 07-11-2010 - 00:17

Ideea este ca a fost prins un chinez, machiat a la Hollywood in pensionar european, pe un zbor HongKong-Vancouver…

Asta duce cu gandul la multe posibilitati. Chinezii au fost de nota 120, super, super…

Pensionarul…. puteai sa juri ca este european, sa juri, sa juri, pe toti sfintii………

oblique 07-11-2010 - 00:28

Ca a fost prins pentru ca s-a predat singur, ca legionarii romani… Altfel nu ar fi fost prins!!

un crestin 07-11-2010 - 03:39

oblique 06-11-2010 15:11
Curiozitatea nu este un pacat, desi ea ” killed the cat „. Curiozitatea ne face sa luam contact cu diverse idei si, pentru rafinati, chiar sentimente. Dumnezeu nu te vrea ignorant, Dumnezeu nu te vrea prost.
––––
– Mai baiatule, tu vinzi castraveti la gradinar. In Biblia mea scrie negru pe alb:
„CERCETATI TOTUL SI LUATI CE ESTE BUN!” Cercetarea este o porunca. Adevaratul credincios nu este nici fanatic, nici credul. E un om care interogheaza, care se lupta cu indoiala, dar care cauta sa traiasca dupa anumite principii avand incredere deplina in CEL ce i le-a dat
––––––––––––––
Raspunde-mi la o intrebare : care sunt implicatiile teologice ale defecatiei. De ce Dumnezeu ne-a dat digestie ? Raspunde-mi la aceasta intrebare simpla..
–––––––––––––
– Ei bine, este ca si cum m-ai intreba de ce am grai si nu muget 🙂

Implicatia teologica a defecatiei este aceea ca inca in Legea Veche, in timpul Exodului, Dumnezeu, prin Moise a ordonat fiecarui israelit sa poarte o lopetica legata de haina iar cand il trece nevoia cea mare sa iasa afara din tabara, sa sape o gropita, sa se usureze acolo iar la terminare sa acopere bine cu nisip. Mai tarziu, parizienii au evoluat si-si aruncau olita de noapte in ulitza.

In Legea Noua scrie ca nu ce intra in gura il spurca pe om. Mare parte din ce intra in gura va fi dat afara la hazna. Ci ceea ce iese din gura. Cuvintele murdare,batjocurile, ura, de exemplu.

un crestin 07-11-2010 - 03:54

Re:Crestine, de unde ai scos ideea asta ??? „Cunostiintele se uzeaza” ???
––––––––-
Uite de unde:

In cursul vremii, intelepti au fost socotiti cei care avea un creier mare. Dar s-a constatat ca exchimosii si africanii aveau un creier mai mare decat englezii. Dupa ce teoria aceasta a cazut, s-au ivit altele la orizont. S-a adus ca argument in favoarea intelepciunii cantitatea de fosfor. La capitolul acesta gasca ar fi pe locul intai. Apoi a fost la moda teoria circumvolutiunilor, considerandu-se ca cei care au creierul mai ondulat sant cei mai inteligenti. Daca ne luam dupa asta, magarul ar primi locul intai. S- a renuntat si la ideea acesta si a ramas doar materia cenusie care e la fel pentru toti oamenii.

un crestin 07-11-2010 - 04:00

re: legatura dintre creier si minte

Prin secolul al 18-lea omul de stiinta Cabanis afirma cu seninatate ca „gandirea, constiinta si sentimentele sunt o secretie a creierului dupa cum fierea este o secretie a ficatului.

lili 07-11-2010 - 15:10

ce drcu primesti atatea comentariI ma bosorogule:)))))) tu ar trebui sa iesi la pensie fomistule. OAMENI BUNI OMUL ASTA E UN OM DE NIMIC , UN TERCHEA BERCHEA , COPIAZA ARTICOLE DE LA ALTII . SERANE NU TE MAI DA MARE FILOZOF DESTEPT CA .. ESTI UN NIMIC HAIMANAO HUUUO , POATE VREI SA FAC PUBLICE FAPTELE TALE CUM ESTI TU UN CURVAR SI ITI INSELI NEVASTA CU ORICE PUSTOAICA ITI IESE IN CALE , POATE VREI SA MAI ZIC CUM IEI TU BANII LA LUME SI CE FAPTE AI FACUT . OAMNEI BUNI ACEST OM ESTE UN INSELATOR UN SE DA MARE AVOCAT DESTEPT CA SA LE IA BANII LA LUME . AI GRIJA SERANE CA TU TE CAM PUI CU CINE NU TREBUIE AI GRIJA SERANE:))

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS