Acasa Actualitate-InternaSocial O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul unui bloc din București (VIDEO)

O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul unui bloc din București (VIDEO)

scris de B.C.R
123 Afisari

O fetiță de 2 ani a căzut, luni dimineață, de la etajul unu al unui bloc situat în Sectorul 1 al Capitalei. Micuța a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Copila s-a urcat pe pervaz în timp ce se juca și a căzut de la etaj, conform surselor Știrilor Pro TV.

„În această dimineață, 15 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 1. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității, care au constatat că este vorba despre o fetiță, în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la etajul 1 al blocului”, a precizat Poliția Capitalei.

La fața locului s-a mai deplasat și un echipaj medical, care i-a acordat fetei primele îngrijiri medicale. Victima a fost transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, pentru îngrijiri medicale suplimentare. Are fractură craniană și a rămas internată la Neurochirugie.

În casă se aflau tatăl fetei, încă doi frați (toți cu vârste sub 3 ani) și o femeie care avea grijă de copii, potrivit acelorași surse.

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult