Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Crima de la Bărbuleşti. A fost găsită o armă de vânătoare

Crima de la Bărbuleşti. A fost găsită o armă de vânătoare

scris de C.P.
1.015 Afisari

O armă de vânătoare a fost descoperită de poliţişti şi jandarmi în noaptea de luni spre marţi în comuna ialomiţeană Bărbuleşti, unde pe 1 ianuarie a avut loc un conflict violent între două familii de romi, care s-a soldat cu moartea unui bărbat şi rănirea altor patru persoane.

Crima de la Bărbuleşti. A fost găsită o armă de vânătoare

Deşi au fost efectuate pe parcursul zilei de luni, 2 ianuarie, 14 percheziţii la locuinţele unor romi din comună, la care au participat peste 100 de poliţişti şi jandarmi, arma crimei nu a fost găsită atunci şi nici alte obiecte, arme de foc sau arme albe, care ar fi fost folosite în scandalul de duminică. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, procuror Cristina Coman, citată de Agerpres, arma de vânătoare a fost găsită aruncată în spatele unei clădiri din localitate. Însă nu se cunoaşte la acest moment dacă aceasta este şi arma cu care a fost împuşcat în cap Radu Sorin zis Beki, urmând să se efectueze expertize în acest sens.
Conform aceleiaşi surse, pe numele lui Chelu Dănuţ, zis Dan Bolovan, principalul suspect de omor, care se află la spitalul din Ploieşti după ce a fost rănit în scandal, a fost emis mandat de aducere, fiind începută urmărirea penală pentru omor calificat. În plus, opt dintre cei implicaţi în scandal, respectiv Vasile Laurenţiu, zis Ceneu, Sandu Marian, Chelu Emil, Radu Arnăut, Chelu Nicuşor, Radu Ionel, Chelu Petre, Sandu Ionel au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult