Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Înjunghiat în gât la 16 ani pentru ca spăla maşina în râu

Înjunghiat în gât la 16 ani pentru ca spăla maşina în râu

scris de C.P.
268 Afisari

Un tânăr de 16 ani a fost înjunghiat, duminică, pe drumul ce duce spre fosta Mină Herja din judeţul Maramureş, în urma unei altercaţii cu o altă persoană care i-ar fi reproşat că îşi spală maşina în râu.

ambulanta_smurdUn echipaj de la Ambulanţa Baia Mare a transportat victima la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Baia Mare, unde a fost supusă investigaţiilor, iar poliţia urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs agresiunea.

Din primele informaţii adunate de poliţişti, tânărul se afla în zonă cu intenţia de a-şi spăla maşina, iar în timp ce se deplasa spre râu a avut o altercaţie cu o persoană. Cearta a degenerat, iar bărbatul a sărit cu briceagul şi l-a înjunghiat pe tânăr în zona gâtului.

Echipajul SMURD sosit la locului agresiunii i-a acordat victimei primul-ajutor. Plaga a fost superficială, iar tânărul nu a rămas internat la spital.

Purtătorul de cuvânt al IJP Maramureş, Gabriela Liahovici, a declarat pentru Agerpres că în urma conflictului cu o altă persoană, aceasta a scos cuţitul şi i l-a înfipt în zona gâtului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult