Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Medicinista criminală a rămas gravidă în închisoare

Medicinista criminală a rămas gravidă în închisoare

scris de C.P.
644 Afisari

Fosta studentă la Medicină. Carmen Bejan, condamnată după ce împreună cu prietenul ei, a ucis şi tranşat un bărbat, a beneficiat de vizite intime în închisoare şi astfel a rămas însărcinată, afirmă surse din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad.

Sergiu Florea si Carmen Bejan

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Arad, Carmen Bejan a depus recent o cerere de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea. Termenul de judecată a acesteia este 16 ianuarie. În cerere, Carmen Bejan menţionează că este însărcinată, însă nu precizează în câte luni. Fosta studentă cere să nască în libertate şi să i se permită să stea un an cu copilul acasă. Tânăra nu precizează cine este tatăl copilului.

Potrivit surselor, fosta studentă condamnată pentru crimă s-a încadrat în prevederile legale care acordă persoanelor private de libertate dreptul la vizite intime trimestriale, cu soţul/soţia sau concubinul/concubina. Conducerea Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad, unde este deţinută Carmen Bejan, nu a dorit să ofere nicun fel de informaţii legate de viaţa intimă a acesteia, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii Biroului de presă al penitenciarului afirmă că Bejan a depus o cerere în care solicită să îi fie respectată viaţa intimă şi să nu fie date publicităţii niciun fel de informaţii cu caracter personal. În iunie 2011, instanţa supremă i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea, cei doi studenţi la Facultatea de Medicină din Timişoara care au ucis şi tranşat un bărbat, la 20 de ani de închisoare cu executare.

1 comentariu

ParpanghElE : M a n d r i a NATIONALA 06-01-2012 - 11:43

Parca tot acolo a fost depozitat temporar si un alt guzgan ,Gheorghe, de se inmultira ca sobolani de stirpea derapathului ,,prof. matem…purddu .edu!Plus cei rostogoliti pe ,,Podul Prieteniei” si cu diplome de la kaghebitza srl!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult