Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Poliţişti din Olt se organizaseră în grup infracţional

Poliţişti din Olt se organizaseră în grup infracţional

scris de C.P.
276 Afisari

Doi comisari şefi şi doi inspectori de la Poliţia Olt, precum şi opt angajaţi de la DGFP Olt sunt printre suspecţii ridicaţi  de procurorii DIICOT care fac, miercuri, 19 percheziţii în Olt şi Dolj, fiind vizată o grupare formată din 24 de persoane suspectate de şantaj, evaziune fiscală şi abuz în serviciu.

Hunedoara. Jaf la o casă de amanet

Poliţişti din Olt se organizaseră în grup infracţional

Patru ofiţeri din serviciul Economic al IPJ Olt au fost ridicaţi, miercuri dimineaţă, în cadrul unui dosar în care sunt cercetaţi pentru spălare de bani, şantaj şi organizare de grup infracţional. Percheziţiile au fost efectuate de DIICOT Craiova la 20 de locaţii din Dolj şi Olt, cu sprijinul BCCO şi DGA, în urma unor informaţii puse la dispoziţie de DGIPI şi SRI. Doi dintre poliţişti au fos ridicaţi de acasă, iar ceilalţi de la sediul inspectoratului de poliţie Slatina.

2 comentarii

BULA 12-12-2012 - 10:38

S-au luat si ei dupa ce au vazut la politicieni. Se pare ca e o lege a naturii, chestia asta cu organizarea pe grupuri si grupulete.

Andrei 15-12-2012 - 14:31

Boala veche ,acum i-a prins ….au liber (au avut ) la vinatoare de escroci ajunsi in functii de raspundere.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult