Acasa Actualitate-InternaPolitica interna BEM: Cinci candidaţi deja înscrişi pentru Primăria Capitalei

BEM: Cinci candidaţi deja înscrişi pentru Primăria Capitalei

scris de Laurentiu Banches
281 Afisari

Sorin Oprescu,Anghel Iordănescu,Irinel Columbeanu,Constantin Cojocaru şi Alexandru Vladu sunt cei cinci candidaţi care s-au înscris până în prezent la BEM.

Primaria Municipiului Bucuresti (foto: bucharestdailyphoto.ro)

Cu două zile înainte de expirarea termenului limită de 1 mai pentru înscrierea în competiţia electorală pentru Primăria Generală a Capitalei, la sediul Biroului Electoral Municipal(BEM) şi-au depus candidaturile cinci politicieni. Astfel, potrivit Agerpres, cei cinci candidaţi deja înscrişi sunt actualul primar, Sorin Oprescu, care va candida ca independent susţinut de USL, Anghel Iordănescu (UNPR), Irinel Columbeanu (PPPS), Constantin Cojocaru (PP-LC) şi Alexandru Vladu (Alianţa Partidul Popular European Creştin Democraţi şi Democraţi Europeni)

Înscrierile candidaţilor pentru funcţiile de primar general şi consilieri municipali pentru alegerile locale din 10 iunie au început pe 20 aprilie la Biroul Electoral al Circumscripţiei 42 – Municipiul Bucureşti. BEM va asigura permanenţa conform programului normal de lucru, între orele 9,00 şi 16,00, în fiecare zi, inclusiv în data de 30 aprilie, iar pe 1 mai programul de lucru al BEM va fi între orele 9,00 – 24,00.

2 comentarii

sandu 30-04-2012 - 13:13

Cred ca se poate schimba ceva in Bucurestiul asta. Lucrurile incep sa evolueze rapid si cred ca bucurestenii cu simt civic impreuna cu Sorin Oprescu vor reusi sa faca in urmatorii patru ani o capitala foarte frumoasa.

Alecu Maria 30-04-2012 - 15:07

Buna ziua, eu cred ca d-ul Sorin Oprescu a facut ceva bun pentru capitala acestei tari, daja se vad roadele muncii depuse de dumnealui. Haideti cu totii sa-l lasam sa-si continnue treburile incepute. Este singurul primar care nu a promis, dar se vad rezultatele, nu s-a laudat ca ceilalti. Fiti onesti si haideti cu totii la vot pentru a da o sansa Capitalei pentru a arsata mai frumos. Marinus

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS