Acasa Actualitate-InternaSocial Patru copii au murit carbonizaţi într-un incendiu în Capitală

Patru copii au murit carbonizaţi într-un incendiu în Capitală

scris de C.P.
240 Afisari

Patru copii au murit, luni, într-un incendiu care a cuprins mai multe barăci din spatele unor blocuri din Sectorul 5, au declarat reprezentanţii ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Incendiul a izbucnit luni la prânz şi a cuprins mai multe locuinţe improvizate, din spatele unor blocuri din cartierul Ferentari din sectorul 5 al Capitalei. In urma incendiului, patru copii au fost găsiţi carbonizaţi. Din primele informaţii, incediul s-a produs din cauza instalaţiei electrice improvizate.

Baraca în care erau avea cam 50 de metri pătrați și a ars în întregime. Micuții aveau vârste între șase luni și șase ani. Se pare că părinții i-au lăsat singuri acasă. Incendiul s-a produs pe strada Iacob Andrei din sectorul 5, iar cauza nu a fost stabilită. Potrivit pompierilor, la sosirea echipelor de intervenție, în jurul orei 13.00, flăcările atingeau 3-4 metri, iar baraca în care erau copii a ars în întregime.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult