Acasa Actualitate-InternaSocial REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 potrivit edu.ro

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 potrivit edu.ro

scris de L.M.
51.625 Afisari

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012: Calendarul de desfăşurare a examenului aprobat de Ministerul Educaţiei prevede că elevii pot afla vineri rezultatele potrivit edu.ro.

Rezultate Evaluare Nationala 2012 potrivit edu.ro

Rezultate Evaluare Nationala 2012 potrivit edu.ro

Aceste ar urma să fie publicate până în ora 14.00. De asemenea, în intervalul orar 14,00-18,00 pot fi depuse contestaţiile, care vor fi soluţionate în zilele de 30 iunie şi 1 iulie. Rezultatele finale vor fi publicate în data de 2 iulie.

Metodologia în vigoare prevede că evaluarea lucrărilor este făcută de doi profesori din unitatea respectivă de învăţământ, de regulă unitate şcolară cu personalitate juridică. În cazul în care diferenţa dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult un punct, se calculează şi se trece pe lucrare nota finală, calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor acordate de cei doi profesori evaluatori. Această notă este cea care se va lua în calcul pentru media de admitere în clasa a IX-a.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 potrivit edu.ro

Notele de la evaluarea naţională 2012 vor conta la admiterea în liceu, care se va desfăşura în două etape. La prima dintre acestea vor participa elevii care au dat evaluarea naţională şi care vor avea media de admitere calculată ca medie artimetică dintre media notelor de la evaluare şi media generală a anilor de gimnaziu. În a doua etapă se vor înscrie, pe locurile rămase libere, elevii care nu au dat evaluarea, admiterea acestora urmând să se facă în ordinea descrescătoare a mediilor generale ale anilor de gimnaziu.

Vezi şi REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 pe judeţe

2 comentarii

Raluca 02-07-2012 - 13:54

Cand se afiseaza rezultatele?pls

digital 02-07-2012 - 14:41

stai liniștită,Raluca,ai luat examenul!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult