Acasa InternationalExterne Cine i-a pus funia de gât lui Berezovski ?

Cine i-a pus funia de gât lui Berezovski ?

scris de C.P.
451 Afisari

Miliardarul rus Boris Berezovski, decedat sâmbătă în Marea Britanie, a fost găsit pe jos, în baia locuinţei sale din Ascot, Berkshire, cu o funie în jurul gâtului, potrivit anchetatorilor.

Boris Berezovski

Miliardarul Boris Berezovski a fost găsit cu o funie în jurul gâtului

Berezovski, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit mort, în baia casei sale din Ascot, Berkshire. Cadavrul lui ar fi fost găsit de un angajat, care a sunat la ambulanţă sâmbătă, la ora 15.18 GMT (17.18 ora României). El nu mai fusese văzut din seara precedentă, de la ora 22.30 GMT (00.30 ora României), relatează BBC News Online.

Poliţia a confirmat că echipajul ambulanţei a găsit trupul neînsufleţit al lui Berezovski pe podea.

Miliardarul rus a fost găsit zăcând pe jos în baie, cu o funie („ligature”) „în jurul gâtului şi o bucată dintr-un material similar prins de duşul din spatele lui”, a declarat detectivul inspector Mark Bissell, în deschiderea anchetei pentru stabilirea cauzelor decesului acestuia.

În urma autopsiei s-a constatat că decesul său ar fi survenit prin spânzurare, dar sunt desfăşurate alte teste, care ar urma să dureze câteva săptămâni. Poliţia susţine că autopsia nu a găsit nimic care să indice o luptă violentă, dar investigaţia la proprietatea sa va continua câteva zile. Rezultatele testelor, inclusiv toxicologice şi histologice, sunt aşteptate în câteva săptămâni.

3 comentarii

salut 28-03-2013 - 20:58

Asta-i deja al patrulea articol despre tiganul ala.
Trebuie sa fie important pentru romani!

tomi 29-03-2013 - 00:29

Du-te naibii, urbos esti prost gramada. Urla prostia din tine, opincar ai fost opincar vei fi, dar lasa ca te incalt eu in curind, sa nu zici ca nu se ocupa nimeni de tine. Am niste catuse fix pe marimea ta bestie.

vic 28-03-2013 - 21:39

moartea lui berezovski are legatura cu putin , kgb sau fsb .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult