Acasa InternationalExterne Sfaturile lui Obama pentru evrei

Sfaturile lui Obama pentru evrei

scris de C.P.
712 Afisari

Israelul se află la o „răscruce de drumuri” şi trebuie să aleagă pacea cu palestinienii, a declarat preşedintele SUA, Barack Obama, la Ierusalim, în faţa a sute de tineri israelieni.

„Cred că pacea este singura cale spre o securitate reală”, a explicat Obama. Palestinienii trebuie să recunoască faptul că Israelul este stat evreu, iar israelienii trebuie să admită existenţa unei Palestine independente”, a subliniat Obama.

Preşedintele american a fost acuzat de către liderii de la Ierusalim, mai ales de către Beniamin Netanyahu, că nu se opune cu adevarat programului nuclear iranian și că nu susține Israelul, principalul aliat al Americii în Orientul Mijlociu.

În plus, premierul israelian nu și-a ascuns susținerea pentru Mitt Romney, contracandidatul lui Barack Obama în alegerile prezidențiale de anul trecut. Palestinienii, sceptici privind vizita liderului american și a încercărilor sale de a reporni discuțiile de pace, au pregătit mișcări pe protest.

„Asta este soarta oricărui lider care subestimează abilitățile și drepturile palestinienilor. Președinte Barack Obama nu ești bine primit în Betleem”, spune un palestinian. Vizita lui Barack Obama în Israel este una mai degrabă simbolică. Casa Albă a recunoscut că nu se așteaptă la progrese mari în procesul de pace din Orientul Mijlociu.

71 comentarii

vic 21-03-2013 - 21:55

israel nu a fost , nu este si nu va fi la ‘ rascruce de drumuri ‘ . israel e de neclintit niciodata nu va fi de acord sa cedeze ceea ce a cucerit .

salut 22-03-2013 - 16:41

E bine cum spui tu. Pentru o clipa, am crezut ca or sa asculte de ratiune si sfaturile lui Obama. Dar se pare ca sunt de neclintit pe drumul autodistrugerii.

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-03-2013 - 16:52

…mda !Deja sant la marginea prapastiei!
..si ne admira !

salut 22-03-2013 - 18:30

Care „ne admira” mai tigane?
Tu crezi ca daca ti-ai taiat-o si daca-i dai zilnic limbi peste cur lui tomi, gata, asta te-a si bagat in satra lui?

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-03-2013 - 18:42

@SALIUT-SALIUT (Bhoulean lustruit)
…mda…Tzaganu nu tayat la putzulika!
…mda… Tzaganul adaugat ARK la putzulika!
…mda Tzaganul kam vanat la mataringa
…mda tremethe la lustruit , la katifelatul
…Bhoulean cu limba ,;bectul cu pricina!
…mda ,sa nu o scapy din guritza !

tomi 22-03-2013 - 18:04

Scris de : C.P. 2013-03-21 19:48
Daca esti bou CP si nu scrii ce a vorbit de fapt Barak Obama du-te naibii si vinde seminte la poarta stadionului . Numai ca sa asmuti ceata de derbedei legionari de pe forum si sa te distrezi ca un paranoic dement ai facut o treaba buna. Sint convins ca nu ai habar de engleza si nici de ivrit, textul este cel crezut sau vrut de tine dar nicidecum cel real.
Vizita lui Obama a fost deosebit de favorabila Israelului, presedintele american nu dat “sfaturi evreilor” aceasta este expresia ta fascistule, presedintele a vorbit cetatenilor statului Israel, daca chiar vrei sa te dai mare reporter, bestie.
Doi- presedintele american a dat toate garantiile de securitate Israelului, pina la cele mai mici amanunte. Primirea facuta de Israel
presedintelui Obama a fost deosebit de cordiala, amicala si prietenoasa.
Trei, in ceea ce-i priveste pe palestinieni nu a fost chiar asa de simpatic, l-au primit cu steaguri negre, au ars tablori cu chipul presedinteluii si au ars steaguri americane si israeliene. “Cadoul” dat palestinienilor a fost insa pe masura primirii, Obama l-a somat pe Abas sa treaca urgent la discutii cu guvernul israelian fara nici o conditie preliminara si cu tot felul de cerinte si amenintari. Le-a spus clar ca nimeni nu va discuta cu ei pina vin cu conditii preliminare.
Patru, trebuie sa rectific cifra ce am dat-o ieri, cecul care Obama l-a pus pe masa primului ministru Netaniahu este nu de 4 ci de 5 miliarde de dolari pentru inarmare si securitatea Israelului.
Si c.p. inainte de a scrie un reportaj invata ma boule macar engleza si lasa-ti carnetul de membru legionar acasa in dulap.
Daca ai neclaritati in ce ti-am spus astept intrebari.

digital 24-03-2013 - 18:39

Colonizarea israeliana nu promoveaza pacea, iar palestinienii merita sa aibe propria lor tara. Este mesajul transmis de Barack Obama in timpul primei sale vizite in Israel de cand a fost reales presedinte.

hai marș la kkt că vorbești engleza ca măgarul de la capătul Aradului!

urbos 24-03-2013 - 18:53

Destinul vostru implacabil e sa fiti starpiti.

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-03-2013 - 19:20

…aka-kaTurboase:,,,FELICITARI !
Baga tare, cacareaza lu’h Cacarau !
Demoleaza , ca la asta tu urmasul
Cremenalului Crainic (Dobre) va pricepeti !
Sa nu te opresti , pina mai are o pana Crinu !

tomi 22-03-2013 - 18:05

VIN DIN NOU SA RECOMAND LEGIONARULUI CU CENZURA SA NU SE MAI ATINGA DE POSTARILE MELE. SINT CORECTE SINT LEGATE DE SUBIECT SI BINE INTENTIONATE IN RAPORT CU GRAVITATEA COMENTARILOR PE CARE LE COMBAT….

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-03-2013 - 22:50

–aka-kaTurboase :
Sincere felicitari!
Nimeni ,depeacilea nu produce ATATA RAU
La PNL ca tine ! In special la CRINO-LINU !
Cu fiecare POSTARE !

un crestin 22-03-2013 - 05:50

BO mai bine canta „yankee doodle.

Nu are habar cum e cu Palestina. Si mai ridea de Sarah Palin ca vede Rusia din Alaska.

urbos 22-03-2013 - 06:02

Taci ma imputiciune ji danita.

un crestin 22-03-2013 - 06:23

Urboase, tu esti ala din fotografia din dreapta care se cuddling with baby elephant?

haril 23-03-2013 - 23:37

Urbos,a fi evreu este o onoare,a fi membru unui cuib,indiferent de pozitia acestuia,este o rusine si dezonoreaza Romania in relatiile cu lumea civilizata.Daca tu doresti cu tot dinadinsul sa te hranesti cu banane ,culese direct din copac,e optiunea ta si ti se respecta apartenenta aleasa la lumea bananiera.Nenorocirea ta,din pacate,devine nenorocirea in care se invarte intregul popor Roman,care ar face bine sa se debaraseze de indivizii avand apucaturile tale.Pana la urma,se va gasi un Roman,care sa-ti ofere o bucata de franghie si un sapun,dandu-ti astfel posibilitatea sa iti redobandesti onoarea pierduta.

urbos 24-03-2013 - 00:20

Vise ji dane, sandramaua voastra e pe duca. Labarelile despre legionari, antisemitism si alte clisee d-asta fumate, sint ridicole.Te imbeti cu apa rece ji dane. Lumea isi da seama cine sinteti, scursurile pamantului, un pericol pentru orice societate normala, un pericol pentru libertate, democratie, pentru civilizatie.

tomi 24-03-2013 - 01:13

@haril pacat de eforturi spre a convinge bestia. Urbos este deja un om mort, el inca nu stie dar va afla in curind. Nu ne putem permite luxul ca jeguri legionare de acest gen fanatic sa existe pe lume.
Ma bubosule compara-ti un ceas bun din economiile facute din pensia ta de militar ratat si incepi sa faci numaratoarea inversa, nu-i frumos sa-ti ramina datorii pe cind vei pleca.

Antibasistul 24-03-2013 - 06:28

A fi evreu e o MARE RUSINE pentru ca evrei prin faptele lor au dovedit ca sint cei mai mari hoti si escroci din lume, evreul B. Madoff a furat multe miliarde de $ !!!

BULA 24-03-2013 - 08:51

E mai MARE RUSINE sa fii neevreu DOBITOC, pe spinarea caruia sa traiasca evreii smecheri. Aici e buba, la tampitii care se lasa parazitati de evrei. Comert si camatareala pot sa faca si neevreii, dar sunt blocati mintal si prefera sa dea cu sapa.

Antibasistul 24-03-2013 - 09:11

Evreii sint cea mai puternica haita, Mafie din lume, ei inlatura fara mila pe concurentii lor, neevrei, la camatarie, comert, banci…
Recurg si la crime asa ca-n Rusia, in 1917, au dat Lovitura de stat-Revolutie evreiasca-bolsevica pentru a inlatura pe concurentii lor rusi si pe Țar pe care i-au ucis, EXTERMINAT!
In banci toti directorii sint evrei, foarte putini neevrei sint acceptati in functii de ajuncti-directori!

BULA 24-03-2013 - 09:16

Nu e vina evreilor ca celelalte popoare sunt dezbinate si nu se pot organiza eficient. Ia-te de BOR, care nu isi indeplineste functia de liant social (intaritor, ca la adezivii din doua componente).
Munca la sapa te tampeste (insolatie, etc), iar bisnita (banii rezultati) te desteapta.

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-03-2013 - 09:17

@EVAZIONISTUL NEBUN CIU HUHU
Un roman care avea cancer la stomac a primit un stomac NOU, de PORC.
dupa sase luni s-a dus la doctor, la un control. Ia zis doctorului e e sanatos si multumit de noul stomac, doar nu se satura dupa mincare daca nu maninca si un pic de ca-cat, ca porcii!

» Scris de Antibasistul la 13-03-2013 @ 17:03

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-03-2013 - 09:24

@ DEVORATORII de CAFE niu, Simphiliticu Bula si OMOLOGUL lui EVAZIONONISTUL din CHITILA ,Chinezarul NEBUN!
O scurtă istorie a fraudării Băncii Dacia Felix

Fraudarea băncii Dacia Felix şi preluarea acesteia de către grupul evreiesc Leumi Bank a rămas unul dintre misterele neelucidate ale Clujului, alături de fenomenul Caritas. Banca Dacia Felix a fost prima bancă înfiinţată în România după 1989, mai precis în 1991, la Cluj-Napoca. Banca a fost constituită de către membri ai Vetrei Româneşti şi s-a dorit a fi o bancă cu capital integral românesc. Printre membri fondatori se află Adrian Moţiu, Iustian Petrescu, dar şi actuali lideri ai Vetrei Româneşti, cum ar fi Ion Coja, actual preşedinte al Vetrei Româneşti Cluj, sau Ioan Balotă, preşedinte al Vetrei Româneşti Cluj. Potrivit propriilor declaraţii, Ioan Balotă era responsabil în Cluj cu lobby-ul pe lângă marile companii, pentru a-şi trece toate activitaţile bancare prin nou înfiinţata bancă.

Problemele băncii au început în anul 1997, când Sever Mureşan, unul dintre finanţatorii băncii, alături de Mircea Horia Hossu, sunt trimişi în judecată pentru înşelăciune. Fostul tenismen de performanţă din Câmpia Turzii, Sever Mureşam, îşi începuse afacerile chiar în 1990, prin intermediul firmei Paniro SA, o companie de panificaţie şi morărit cu capital româno-francez. Pentru a porni firma, Mureșan a luat un împrumut de 16.684.000 franci francezi de la Societe Generale din Paris, creditul fiind garantat de Banca Română de Comerț Exterior (Bancorex). De altfel, Bancorex a susţinut afacerile lui Server Mureşan în perioada 6 iunie 1991 – 5 iulie 1993, prin intermediul unor credite de 677 milioane lei vechi. Datorită acumularării de datorii către Societe Generale, datorii plătite de către Bancorex, Sever Mureşam reuşeşte garantarea datoriilor prin intermediul Băncii Daci Felix, în august 1993. Hossu, prim vicepreşedinte al BDF, garantează datorii ale lui Sever Mureşan, prin Paniro SA, East Europe Trading şi SM Invest, de peste 12,5 milioane franci francezi si peste 130.000 marci germane. Îm mod bizar, Server Mureşan este cooptat la finanţarea Băncii Dacia Felix prin intermediul fondului de investiţii SM Invest.
URMEAZA ‘

Antibasistul 24-03-2013 - 09:26

Parpațigane, in banc e vorba de un rrom-an, de tine!

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-03-2013 - 09:38

Daca insisti intradevar , Tzaganu fack e un bank A ,cu tine , LUNI la prima ora la FISC !

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-03-2013 - 09:48

DOvezi de NETAGADUIT despre DEVALIZAREA BANCILOR ROMANESTI de catre ….OVREI !
Bancorex a fost o bancă românească înființată în 1968 sub denumirea de „Banca Română de Comerț Exterior” (BRCE) și lichidată în 1999. A fost radiată de la Serviciul Comerțului la data de 1 octombrie 1999[1]. Până să fie trecută pe linie moartă, Bancorex a avut șase președinți: Vasile Voloseniuc, Dan Pascariu, Răzvan Temeșan (1992-1997), Florin Ionescu (1997-1998), Vlad Soare și Nicolae Dănilă[1][2].Cuprins [ascunde]
1 Istoric
2 Controverse
3 Devalizarea Bancorex
3.1 Pierderile
4 Note
5 Legături externe

[modificare]
Istoric

A fost înființată în anul 1968[3]. Conform unor informații, niciodată recunoscute oficial, printre primii săi acționari s-au numărat și anumiți capi ai mafiei italiene din anturajul lui Licio Gelli, aflați în legatură cu gruparea Propaganda Due[3]. Timp de peste două decenii, prin intermediul BRCE s-au derulat cele mai multe operațiuni comerciale speciale efectuate de regimul comunist[3]. După 1989 s-a aflat că majoritatea tranzacțiilor s-au derulat prin intermediul unor întreprinderi de comerț exterior în cadrul cărora erau angajați ofițeri de securitate ai Direcției de Informații Externe (DIE)[3]. Valuta provenită din OV (operațiunile valutare), dar și din comisioanele aferente acelor tranzacții era depusă în conturi secrete deschise pe numele unor ofițeri DIE[3]. După 1990, Bancorex și-a păstrat statutul de bancă specializată în tranzacții financiare externe, fiind considerată un fel de „regină” a băncilor din România[3]. Sloganul ei publicitar era „O bancă pentru mileniul trei”, iar, la un moment dat, toate marile afaceri din România postdecembristă s-au derulat prin conturile Bancorex[3].

La data de 27 iunie 1999, Agenția de Valorificare a Activelor Bancare (AVAB) a preluat dosarele cu credite neperformante de la Bancorex, în număr de 1.022[4].
[modificare]
Controverse

După 1990, mii de muncitori care au lucrat în străinătate înainte de 1989 au încercat să-și retragă banii din conturile Bancorex dar au constatat că nu mai exista niciun cent în conturi[5]. Mai mult, nici actele contabile din Bancorex nu mai arătau exact ce sume aveau oamenii în conturi[5].
[modificare]
Devalizarea Bancorex

Pierderile Bancorex datorate creditelor nerambursate sau ilegale, s-au ridicat la suma de 1,8 miliarde de dolari[3].

În perioada 1994 – 1996, Guvernul Văcăroiu a contractat diverse bunuri și servicii fictive, în valoare de cel puțin 30 milioane de dolari, iar banii au fost plătiți de Bancorex[6]. Adrian Costea, persoană cu cetățenie franceză și română a servit ca partener de afaceri cu România în aceste acțiuni[6]. În timpul încheierii contractelor cu România el era recunoscut ca fiind consilier extraordinar al președintelui Ion Iliescu[6].

Afacerea „Agroholding” – Adrian Costea a încasat de la Bacorex o sumă de 6 milioane de euro pentru care urma să livreze motorină firmei Agroholding, livrare care nu a mai avut loc, Adrian Costea fiind considerat dispărut[6]. Afacerea „Albumul” – în martie 1995, la nici un an de la „dispariția” lui Costea cu 6 milioane de dolari din afacerea „Agroholding”, Viorel Hrebenciuc, ca secretar general al Guvernului Văcăroiu a încheiat cu Adrian Costea un contract de editare al unui album despre România – „Eternelle et fascinannte Roumanie”[6]. Pentru această afacere Costea a încasat 5,7 milioane de dolari pentru editarea albumului[6].

Un alt intermediar a fost Ion Cazacu de la „Star Trade”, care apare în mai multe dosare penale cu afaceri controversate, între care se află o gaură de 18 milioane de dolari făcută Bancorex între anii 1994-1996, tot pentru așa zisele importuri strategice de motorină[6].

O anchetă inițiată de procurorii francezi a arătat că o parte din dolarii primiți de Costea au fost virați în conturile din străinătate ale unor demnitari, pe vremea aceea ai PDSR, sau au fost folosiți pentru deplasările sau cazările acestora[6]. Între demnitarii cu cont deschis și alimentat de Costea se afla și Iosif Boda, fost consilier prezidențial al lui Iliescu, coleg cu Costea[6].

Printre persoanele în conturile cărora au ajuns banii lui Costea se numără Adrian Năstase (prim-vicepreședinte PDSR), Viorel Hrebenciuc (deputat PDSR), Nicolae Văcăroiu (senator PDSR), Teodor Meleșcanu (presedinte ApR), Iosif Boda (deputat ApR), Mircea Coșea (deputat, ex-ApR, ulterior în UFD), Răzvan Temeșan (fost director Bancorex)[7].

De asemenea în perioada 1994-1996, Bancorex a acordat sponsorizări ilegale de peste 43 de miliarde de lei[8].

În aprilie 1999, s-a constituit Comisia parlamentară de control a activității Bancorex, condusă de senatorul Andreiu Oprea[8]. Intenția comisiei era de a lămuri circumstanțele în care s-a produs devalizarea băncii, de a explica metodele și de a stabili persoanele implicate[8]. În paralel, fostul președinte al băncii, Răzvan Temeșan, era cercetat în 33 de dosare privind activitatea sa de la Bancorex[8].
[modificare]
Pierderile

În anul 1999, ministrul finanțelor a alocat de la buget o sumă de aproximativ 400 de milioane de dolari (4.128 miliarde lei vechi) pentru a sprijini financiar BANCOREX, ca urmare a creditelor neperformante acordate de Răzvan Temeșan[9]. Până în 1999, statul a dăruit în total BANCOREX circa 900 de milioane de dolari[9]….SURSA WIKIPEDIA
CEI 6 directori au avut legaturi de NETAGADUIT cu EVREII !
Fiecare a avut un vecin de cartier EVREU si
Rromi !

Antibasistul 24-03-2013 - 09:50

Țigane, ai ghicit Luni ma duc la Fisc sa-mi platesc impozitul pe primul trimestru, io nu-s evreu evazionist, evreii-s cei mai mari evazionisti fiscali si hoti din lume.

PS. Da, tu esti rromul cu stomac de porc, din banc.

Antibasistul 24-03-2013 - 09:55

Parpațigane, eu cunosc pe cineva care a avut functie mare in banca Bancorex, mi-a confirmat ca directorii banci erau evrei cu nume romanesti la fel ca in BNR si alte banci!!!

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-03-2013 - 10:20

@EVAZIONISTUL de la OBREGIA!, nebunul Ciuhuhu
Daca ai auzit de la careva NAPOLEON din
Saloon, intrlegem
Tzaganul te cauta si la bojoci !Te-am gabjit !
Tzaganul are lista cu chiriasii tai ,dupa care nu ai
platit de loc impzit la FISC!
Ei fi tu NEBUN .dar TAXAREA este TAXARE !

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-03-2013 - 10:13

@
Ciuhuhu I-ti sant dator, i-mi RIDICI mingea la PLASA !
Astia au fost DIRECTORI de la BANCOREX:
Pune semnul pe cel care a fost OVREU!
Vasile Voloseniuc, Dan Pascariu, Răzvan Temeșan (1992-1997), Florin Ionescu (1997-1998), Vlad Soare și Nicolae Dănilă[1][2].
Dar ,neaparat , NEBUNULE !

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-03-2013 - 10:29

De data asta sant atins la …lingurica, EVAZIONISTULe de COLENTINA si nu
numai !
Banca Internațională a Religiilor
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Banca Internațională a Religiilor (BIR) a fost o bancă din România, falimentată în anul 2000[1]. În anul 2004, raportul comun al celor două comisii de abuzuri ale Parlamentului României au concluzionat ca devalizarea BIR este rodul „unei acțiuni de crimă organizată și corupție institutionalizață”, pusă la cale de „un grup de interese constituit din mai multe persoane, printre care avocații Arin Stănescu, Calin Andrei Zamfirescu, Flavius Baias și alții, împreună cu persoane din conducerea Băncii Naționale a României, Emil Iota Ghizari, Mihai Bogza și alții”, precum și cu „complicitatea unor magistrați de la diferite instanțe”[1].

În perioada 1999-2001, șeful Direcției Juridice a băncii a fost Șandru Ion, fost șef al oficiul juridic al Securității și mai apoi al Serviciului Român de Informații, om de încredere al numărului 2 din S.R.I. Mircea Gheordunescu, care la rândul sau se ocupa de relațiile externe ale serviciilor secrete românești, inițiind o strânsă colaborare și prietenie cu serviciul secret israelian, Mossad-ul. La constituirea capitalului acestei bănci românesti au contribuit Mitropoliile Olteniei si Moldovei, Biserica Armenească, Cultul Penticostal, Muftiatul de la Constanța, Casa Regala din Arabia Saudită, S.N.C.F.R, și alte societăți românești. [2]

În mai 2008, Direcția Națională Anticorupție a decis scoaterea de sub acuzare a celor 14 persoane implicate – printre care fostul prim-viceguvernator al Băncii Naționale a României, Emil Iota Ghizari, și fostul viceguvernator al BNR, Bogza Mihai – în lichidarea Băncii Internaționale a Religiilor, procurorii apreciind ca nu sunt probe[3].

Prejudiciul total a fost de 70 milioane de euro, sumă la care a pus umărul, printre alții, și Dinel Staicu, cu un credit nerambursat de 500 miliarde lei vechi[4]…..
Dinel chiar este ! OVRE-Y !

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-03-2013 - 11:30

@ Evazionistul din Colentina si nu numai, nebunul Ciuhuhu, Da dy astha ce ti-au sophtit cei de la RED Greene !
Makar , tu esti sacrifikabil, nasa’h …EXCRECABILILOR !
Banca Agricolă
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Banca Agricolă a fost o bancă din România.
[modificare]
Istoric

Această bancă avea ca instituție financiară de origine Creditul Funciar Rural, înființat la data de 30.10.1872. Această instituție s-a transformat la 1 aprilie 1937 în Creditul Național Agricol. Din ea, în octombrie 1954 a luat ființă Banca Agricolă. La data de 1 decembrie 1968 din ea a fost creată Banca pentru Agricultură și Industria Alimentară. După Revoluția Română din 1989, la 1 decembrie 1990, în baza legii 15/1990 și a HG 1196/1990 s-a înființat Banca Agricolă, ca societate pe acțiuni. [1]

Fiind o bancă de stat, puterea politică a impus acordarea unor credite neperformante către diverse „găuri negre”, credite care nu au mai fost recuperate și pe care le-au plătit contribuabilii, ceea ce a adus Banca Agricolă în stare de faliment.[2] Prejudiciul total a fost de 800 de milioane de dolari[3].

După ce banca a intrat în dificultăți, în noiembrie 2001, statul român a reușit să scape de Banca Agricolă, care a fost preluată de consorțiul format din banca austriacă Raiffeisen Zentralbank (RZB) și Fondul Româno-American de Investiții (FRAI)[4], privatizarea costând statul român 150 milioane de dolari, în condițiile în care închiderea băncii ar fi presupus costuri mult mai mari, care s-ar fi ridicat la peste 250 milioane de dolari[5].

Pentru preluare, Raiffeisen Bank a plătit statului 15 milioane euro cash și a făcut o majorare de capital de 37 milioane de dolari.[4]
M.A.I egzista seffa de ciordit de O .vrei !

Antibasistul 24-03-2013 - 15:36

PARPATIGANE MINTI DE STINGI BORITA SLUGA A EVREILOR!

DACA NU DAI SURSELE INFORMATILOR, MINCIUNILOR TALE INSEAMNA CA MINTI DE STINGI, TIGANE BORIT!

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-03-2013 - 16:19

@… s t r i GOYu EVAZIONIST ciuhuhu!
TOATE POSTARILE mele PRIVIND FURTUL
din BANCILE ROMANESTI au indicate SURSA :
WIKIPEDIA .
Toate !
Dar tu, pion schizofrenic scos la SACRIFICARE de RED. GREENE,
NU STII ,nici sa CITESTI !
Ca de SCRIS ,nici VORBA !
BRAVOO RED GREENE!
ultor, coitisu, damian, cojotu, floincea
in ADORMIRE !

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-03-2013 - 17:24

@… s t r i GOYu EVAZIONIST ciuhuhu!
Dupa ce te …resuscitezi minimal,
Pune pe …nasa Natasha-Quizdahasa
Sa-i fack niste rekomandari, despre maniera
In care sa facka sex cu handycapatzii!
1.Daka tzi-o ia la ORAL,sa alterneze
…suphtu cu umflatiu!
2…..

tomi 24-03-2013 - 18:03

Nu asi tine in bancile romane nici un leu. Am in cei citiva anisori lucrati in Israel in serviciile destul de bine platite peste jumatate de milion de shekeli adica mai exact 550,000 shekeli, fond de pensie care este trecuta in contul meu bancar dar se poate retrage doar la virsta pensionarii. In ritmul acesta se pare ca pina la pensie voi ajunge cam la un milion fond de pensie. O alta favoare data angajatilor in Israel este „fondul de perfectionare” platit in 3/4 de firma si 1/4 de angajat. Sumele acestea se pot retrage tot la fiecare 6 ani. Acum de cind lucrez la firma xxx am ajuns in 5 ani la 70.000 de shekeli ce-i pot scoate anul viitor. Cind veti avea habar ce este acela capitalism care sint drepturile dar si obligatiile angajatilor care se cheama aceea relatie demna de lucru vom putea sta de vorba.

digital 24-03-2013 - 18:30

tomi
24-03-2013 at 18:03

o să apară în curând un jidovei,mai ovrei ca tine care o să te lase-n kuru-gol!
parcă te văd la granița cu România:”Nu-mi dați și mie…!”
mai milogi și mai limbiști ca voi,nu există în Univers!

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-03-2013 - 19:59

@ Tommy
Hag Pesach Samea ,dear friend !
Baruch ATA ADONAI ELOHEINU ,HA GUFFEN
Baruch ATA ADONAI ELOHEINU MINDHORET
HA MAIDTI !

Antibasistul 25-03-2013 - 08:42

Parpatigane, Wikipedia nu e o sursa de informatii demna de incredere!
Concluzia: MINTI DE STINGI!

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-03-2013 - 10:27

@ CIUhuhu -EVAZIONISTUL FISCAL din COLENTINA

Intradevar la capitolul CREDIBILITATE WIKIPEDIA
nu se ridica la nivelul GAZetei de PERETE de la
…OBREGIA!..HALO PERIDOLU!
In axcelasi context FELICIT RED GREEN. pt.mentzinerea HANDY.-BEHINDERU!

tomi 22-03-2013 - 18:06

urbos
21-03-2013 at 21:25

Ce-o fi insa ala “stat evreu”? Raspuns: o infectie, care nu poate avea legatura cu civilizatia, cu democratia, o mizeria fundamentalist-religioasa si rasista.
Noroc ca leprele nu vor alege pacea, asa cum le-a sugerat negrul, ci calea pierzaniei, a propriei starpiri, spre binele intregii omeniri.
================================
Redactia, chiar aveti impresia ca voi sta nepasator fara sa atac in masura demna un dement imbecil si paranoic care posteaza asa un text? Daca ati crezut asa pai gresiti. Pina nu-l radeti total pe individul cu nickul “urbos” sinteti complici la fapte penale condamnate de legile romane si internationale!! CLAR?

jan dinu 22-03-2013 - 18:10

— Scirbosu – Urbos — uita sa mai plece acasa ..sta prea mult in redactie
doar ,doar mai trage cite-o injuratura cu trimitere la MaMe …
Cind i se da replica tot cu MaMe … “cenZZorul ” sterge ….posarea !
JD-USA

Gisela 22-03-2013 - 14:53

Venezuela. Luptă dură pentru succesiunea lui Hugo Chavez

Antibasistul 22-03-2013 - 16:12

LUPTA DURA intre ANTIEVREI SI rahati proevrei.

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-03-2013 - 16:24

Noa H, Evazionisti si sionisti!
Dwe catzi anisori , nu mai platesti FISCUL?
Dwe catzi anisori, nu ai depus DECLARATIA FISCALA
Pentru spatiile inchiriate la ….basarabence cinsyte !

Antibasistul 22-03-2013 - 18:01

Dobitocule sluga a evreilor, io nu-s hot evazionist evreu, am acte care dovedesc ca-mi platesc cinstit datoriile la fisc.

tomi 22-03-2013 - 18:14

Anticristule si cu cumnatu-tau arabu furati statul de va rupeti si mai si ajutati teroristilor islamisiti sa traverseze tara-, STI TU BESTIE TREABA CU BURGAS, MAI PLATESTI TU NOTA DE PLATA PENTRU CE AI FACUT.

Antibasistul 22-03-2013 - 18:21

Retardatule, arabul e cumnatul unui var al meu, nu e cumnatul meu, am facut misto de tine, nu am nimic asemanator cu hotia imensa a evreilor cei mai mari evazionisti fiscali si hoti din lume.

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-03-2013 - 18:21

Cioku mik de tot!
Cine ar fi afirmat ca esti evreu !
Tu esti un retardat menthal, aflat in pensie medicala cu un diagnostic de schizofrenie paranoica, si daca insisti se poate dovedi
Evaziunea fiscala, prin nedeclararea castigurilor ,rezultate din inchirieri si prin schimbarea statului si regimului de asigurare medicala, frauduloasa !

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-03-2013 - 18:26

Muci u,manu ,tot in COLENTINA !

tomi 24-03-2013 - 01:22

Auzi ba dementule HUHULE tu si tot neamul tau de jegosi sinteti arabi, acum vrei sa ma lamuresti ca de fapt ai vrut sa zici de cumnatul vecinului de peste drum ca ar fi arab,esti timpit si te-ai dat de gol, limba ta se kaka fara sa aibe contact cu creierul care in cazul tau lipseste total, da asa sinteti voi arabii in genere fara creieri de aceea veti disparea de pe glob.

Antibasistul 24-03-2013 - 06:33

Du-te dracului j i d a n e !

Maria 22-03-2013 - 15:53

Cati mai sunt in Israel evrei adevarati din cei ai lui Moise? Poate vreo-10-15% restul sunt evrei din Rusia de origine khazara, evrei etiopieni, evrei marocani si atii care nu au nici o legatura de sange cu evreii istorici adevarati. Azi Israelul este un amestec de natii si etnii care au adopta religia iudaica. Israelul va trebui sa asculte de americani care ii pot lasa balta si tarile arabe abia astepta sa le dea o lectie cotropitorilor evrei. De ce evreii sunt azi in conflict cu toata lumea, chiar nu va dati seama ca ei sunt cei care gresesc prin politica pe care o duc considerandu-i pe neevrei
”goiomi” , animale , inferiori si alte epitete.

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-03-2013 - 16:05

Adrian Năstase, eliberat condiţionat luni, 18 martie?

Cati dintre evrei sunt din cei pe care Moise i-a condus spre Israel si cati sunt facaturi de sorginte khazara (turcoida) care nu au ca legatura cu evreii adevarati decat religia.Daca maine tiganii sau albanezii trec la religia iudaca ii numim evrei? Studiati putin istoria si vom vedea marea inselatorie cu evreii care nu sunt de fapt evrei inceputa acum 1000 de ani. Daca evreii sunt asa de buni si cinstiti de ce sunt atat de paziti si isi tot isi schimba numele si cetatenia, de cine de fapt se ascund sau se feresc? Cititi Talmudul ca sa intelegeti cum ii vad si trateaza evreii pe neevrei considerandu-i animale!

Raspunde » Scris de Maria la 19-03-2013 @ 08:43

Schimba TEXTUL !
Spala-te in QUIZDA, Schimba TAMPONUL (Nu cu cel vechi)
Cand vei deveni , frecventabila ,vedem daca gasim pe cineva
Sa te echilibreze hormonal,dai impresia ca esti chiar …nephootuta !

Erwin.de 23-03-2013 - 10:26

Mario,cred ca esti cam nefericita ca taticul tau a fost pur sange tiganesc.
Poate cauti in enciclopdia raselor sa gasesti originea ta pur sange romanesc.
Or fi evreii ce spui matale,daaaaar ce au facut si fac ei in toate domenile,
romanii ca si altee natii sunt inca cu 100 ani in urma lor…….
Numai bine si citeste inca cate ceva fetito antisemita…….

Antibasistul 23-03-2013 - 17:48

Esti sas fara creier, ca toti sasii.

tomi 24-03-2013 - 01:25

Proasta naibii, ia mai da-te-n pi7da matii bestie, ce legatura are eliberarea conditionata a fostului Prim Ministru Adrian Nastase cu evreii condusi de Moise in Israel.? Minti bolnave, schizofrenici periculosi, paranoia va macina farima de creier ce-a mai ramas.Bestii legionare nu are nici o legatura cu tema dar voi o dati cu evreii tu’ti crucea matii de boarfa fascista.Cine esti tu Maria,? iubita lui corneliu zelea codreanu, marea lui admiratoare, blestemat sa-i fie cioantele in veci criminalului si tradatorului neamului romanesc, rusine si jeg pe istoria romanilor.
DA BRE TIMPITA, TOTI EVREII DIN LUME AU FOST CONDUSI DE MOISE 40 DE ANI PRIN DESERT PE PAMINTUL SFINT FAGADUIT DE DUMNEZEU EVREILOR, POPORUL LUI ALES.
Dar istoria si Dumnezeu au pus la grea incercare puterea de credinta al evreilor si au fost imprastiati in lume de legiunile romane pentru 2000 de ani de exil.Examenul de credinta a reusit, timp de 2000 de ani printre straini, evreii si-au pastrat credinta intacta si nemodificata ca si cum au primit-o de la Dumnezeu in urma cu 5763 de ani.Nici un popor nu ar fi reusit la asa o incercare, dovada a caracterului divin al neamului evreiesc,Evreii nu s-au corcit cu toate neamurile barbare pe unde au trait 2000 de ani, nu si-au schimbat religia,nu s-au lepadat de credinta in Dumnezeu si nu s-au inchinat la tot felul de idoli, animale si creaturi ca barbarii.Noi nu avem o armata de sfinti si sfintisori sa ne tavalim in fata lor, exista un singur Dumnezeu si doar el este cel puternic si unic.
Marioara, nu avem nimic comun cu turcii tai, asta-i inovatia lui BULA si a ta, vad ca va inruditi, toate teoriile ce le vinturati pe-aci sint propaganda fascista, antisemita, “scrieri celebre”, “studii stiintifice si istorice” ale unor bolnavi mintal care cauta tot felul de pretexte ca sa loveasca in continuitatea neamului nostru de peste 5763 de ani.Si nu ma determina sa incep sa prezint alte teze istorice legate de voi si de continuitatea dacica,ca nu are sa-ti placa.

urbos 24-03-2013 - 01:51

Dumnezeul vostru e un animal cu coarne si copite, se pisa toata lumea pe el si neamu vostru satanist. Auzi la dement, le-a promis Pulea teren. Ma scarbosenie ma, vrajeli d-astea va baga scarbele de rabini in cap, neam de paraziti. V-ati invartit 40 de ani prin desert si d-aia sinteti mai rau ca animalele.
Astea sint argumentele ji danilor pentru furt, minciuna, crima, ca le-a zis un Pulea ca pot face asta. Mai sint d-astia care-si justifica crimele prin faptul ca aud voci. Nu-i nimic ma taratura, sint altii carora dumnezeul lor le spune ca trebuie sa va dea foc, deci e numa bine.

tomi 24-03-2013 - 03:17

Auzi bestie acum deschide bine gura si asculta ce-ti zic: ma kak pe tine si in ceea ce ai deschis larg.Peste o suta de ani tot opincar vei ramine ca asa esti tu un imbecil care nu poate face mai mult decit sa crape de invidie. Si poti fi tu legionar si fascist ca lichidarea ta va da un exemplu bun celor care urmeaza aceasta imbecila metoda de asa zisa mindrie nationala.
du-te naibii cracanel, rid si curcile de tine. Auzi tataie tot mai imbraci uniforma aceea a ta plina de naftalina duminica dupamasa cind iesi pe ulita colhozului la „preumblare”?

urbos 24-03-2013 - 05:27

In mintile voastre de dementi, aveti impresia ca cineva va invidiaza. Cine sa vrea sa fie ca voi ma scursurilor, ca, la fel ca si tiganii care dupa ce isi fac palat din bani furati, tot in cort stau, tot asa si voi, paraziti din tata-n fiu,oricat ati aduna, tot cu ciorapii rupti si chilotii murdari de cacat umblati? De cand ar invidia cineva asa ceva? Lumea vrea doar sa scape.
Daca v-ati vedea de treaba vostra si ati sta toti adunati in statul ala de cacat, chiar si asa, furat si artificial cum e, nu v-ar baga lumea in seama, dar paraziti cum sinteti, n-o puteti face. D-aia stati si pe forumurile altora, gunoaielor!

tomi 25-03-2013 - 00:49

urbos… te doare, te doare tare… esti pre prost si primitiv sa nu te dea de gol cuvintele, …fiecare litera ce-o asterni este ciuda, invidie, ura… nu de ciorapii si de chilotii mei sa-ti pese, pe tine te arde in creieri de nivelul de trai pe care-l avem de perspectivele si de posibilitatea de a trai o viata demna cu un salr care imi da voie nu doar sa visez dar sa am tot ce vreau. In ptrivinta chilotilor nu te contrazic, voi opincarii nu purtati nici chiloti si nici ciorapi.,, aici ti-ai tras un sut in kur, vin in fiecare an in Rmania si mi-e dat sa vad „nivelul” de trai al tau si al celor care mor de invidie. …la ce dreac ti-ar trebui ciorapi in cizme si chiloti sub izmene? Ba LAE , du-te si sapa, se usuca pamintul de cit esti de prost.

digital 24-03-2013 - 10:25

băi animalule,v-ați corcit cu orice și oricine,pentru bani,d-aia sunteți răspândiți prin toată lumea și faceți propagandă pentru multiculturalism!
habar n-ai ce vorbești,ori ești foarte prost ori ești neinformat!
dar la tine se aplică ambele!

tomi 25-03-2013 - 00:54

digital ma scuzi ca voi repeta ce i-am spus fratelui tau boul urbos… te doare, te doare tare… esti prea prost si primitiv sa nu te dea de gol cuvintele, …fiecare litera ce-o asterni este ciuda, invidie, ura… nu de ciorapii si de chilotii mei sa-ti pese, pe tine te arde in creieri de nivelul de trai pe care-l avem de perspectivele si de posibilitatea de a trai o viata demna cu un salar care imi da voie nu doar sa visez dar sa am tot ce vreau. In privinta chilotilor nu te contrazic, voi opincarii nu purtati nici chiloti si nici ciorapi.,, aici ti-ai tras un sut in kur, vin in fiecare an in Romania si mi-e dat sa vad “nivelul” de trai al tau si al celor care mor de invidie. …la ce dreac ti-ar trebui ciorapi in cizme si chiloti sub izmene? Ba LAE , du-te si sapa, se usuca pamintul de cit esti de prost.

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-03-2013 - 18:33

Daca privitzi cu atentie in poza atasata articolului de mai sus, se poate vedea asemanarea dintre privire Burracului si a Bibitzului cu cea in care Basescu era cu presdintele FRANTEI , Sarko, si cu BERLUSCONI la o consfatuire la M .UE!

Erwin.de 23-03-2013 - 10:31

postarea ta Sobrule scoate in evidenta in mod relevant calitatile voastre rromanesti…..ca natie pur sange barbar……

Erwin.de 23-03-2013 - 13:09

Usturoiul e sanatos Sobrule,eu te cunosc de mult,candva iti mai statea capul pe umeri,d-na b.d.incerca sa te aprecieze,mai cu seama ca sunteti ploiesteni,in ce ma priveste sunt mai crestin ca tine,traiesc intr-o tara civilizata,oameni care nu au matreata in creier ca tine si alti ca tine.Cunosc evreii,lucrez cu ei ,invat dela ei,ma inteleg cu ei cu toate ca sunt neamt tigan din Romania.
Cred ca in tine este inascut cancerul urii antievreiesti,e deja ceva patologic.Dupa cum te exteriorizezi pe aici,orice om normal te caracterizeaza si te vede ireversibil un individ rau,anormal un necredincios,un pacatos si mai cu seama un antisemit din neam in neam.
Cu alta ocazie iti voi trimite un Mail personal ca il am de cand eram mai omenosi la Ziua.
Acum te evit,mie rusine cu tine ca si de psihopatul chinez si alti cativa ratati colegi in aceas gasca cu tine.
Fii atent cu viitorul,nu e in favoarea voastra,pe plan European sunteti compromisi……

BULA 23-03-2013 - 16:36

@Erwin.de

Antibasistul 23-03-2013 - 17:46

E prost.

tomi 25-03-2013 - 01:00

Erwin.de, amice, urbos, digital si restul companiei de legionari cu capete rase de pe forum sint compromisi pe toate planurile. Ei stiu ca pedeapsa le este pe drum si nu au cum sa scape, fac insa un ultim efort sa verse cit mai multa ura, incearca sa foloseasca timpul ce le-a mai ramas cu cit mai multe postari demente pline de ura si instigari antisemite. Ei nu inteleg ca au devenit de risul tuturor, ca sint penibili si handicapati.

Antibasistul 25-03-2013 - 08:36

Sceleratule Tomi curind vei merge in IAD, ACOLO VEI FI CHINUIT CUMPLIT, VESNIC!

andra 24-03-2013 - 05:01

Coabitarea pasnica a reprezentat o coordonata a relatiilor dintre evrei si arabi/statele islamice pe tot parcursul lumii medievale.
Istoria Orientului Mijlociu. Arabii si evreii invrajbiti de catre Puterile Europene: http://www.youtube.com/watch?v=oXlfNiGKc7Q

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult