Acasa Sport-AutoAuto Motociclism: Starea de sănătate a lui Mircea Vrăjitoru s-a ameliorat

Motociclism: Starea de sănătate a lui Mircea Vrăjitoru s-a ameliorat

scris de Laurentiu Banches
217 Afisari

Tânărul pilot român care concurează în CE de Superbike, la clasa Superstock 600, Mircea Vrăjitoru, se simte bine după gravul accident suferit într-o cursă din Portugalia la sfârşitul lunii septembrie.

Motociclism: Starea de sănătate a lui Mircea Vrăjitoru este mai buna (Foto:onlinesport.ro)

Într-un mesaj postat pe pagina de facebook dedicată românului de doar 19 ani, se precizează că „”Starea lui Mircea evoluează favorabil, zilnic fiind vizibile mici progrese.” De asemenea, Mircea Vrăjitoru „Reacţionează pozitiv la îndrumările mamei sale, se mişcă, respiră singur, înghite, tuşeşte şi cască”, menţionându-se că drumul pâna revenirea completă va fi unul lung.

Mircea Vrăjitoru a suferit un grav accident în timpul etapei de la Portimao din Portugalia, desfăşurată în perioada 22-23 septembrie, în cadrul Campionatului European de Superbike, la care pilotul de 19 ani participa la clasa Superstock 600. Potrivit Agerpres, la sfârşitul lunii septembrie, Vrăjitoru a arătat primele semne de ameliorare, când a fost deconectat de la aparatul de respirat, iar apoi medicii l-au declarat în afara pericolului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS