Acasa Stiinta-ITStiinta Jocurile Olimpice 2012. Google omagiază săriturile în apă

Jocurile Olimpice 2012. Google omagiază săriturile în apă

scris de C.P.
240 Afisari

Logoul de pe pagina de start Google de duminică prezintă o sportivă pregătindu-se să sară în apă, într-un bazin pe fundul căruia apare scris numele motorului de căutare american.

Jocurile Olimpice 2012. Google omagiază săriturile în apă

Google şi-a schimbat logoul şi duminică, pentru a marca debutul probelor de sărituri în apă la Olimpiada de la Londra, una dintre cele mai vechi categorii de sporturi de la Jocurile Olimpice moderne, introdusă chiar de la a treia ediţie, în 1904. Duminică are loc proba de sincron feminin, platforma de 3 metri, din categoria săriturilor în apă. Acestea au loc la Aquatics Centre, de la ora 17.00.
Pe parcursul Olimpiadei vor fi 8 probe de sărituri în apă, în cadrul cărora vor concura 136 de sportivi: – 3 metri trambulină, 3 metri trambulină sincron, 10 metri platformă, 10 metri platformă sincron, la secţiunile masculin şi feminin. Google îşi schimbă frecvent logoul pentru a marca evenimente importante şi a omagia personalităţi din diverse domenii
Sâmbătă, Google a promovat una din probe – tirul cu arcul -, prima în cadrul căreia a fost înregistrat un nou record mondial la JO 2012.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult