Acasa Top SecretArmata Ofiţeri MApN, huligani în trafic

Ofiţeri MApN, huligani în trafic

scris de C.P.
867 Afisari

Ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, îşi cere scuze în numele instituţiei şi anunţă că vor fi luate măsuri severe pentru a nu mai fi pusă la îndoială conduita corpului de cadre al Ministerului Apărării Naţionale, se arată într-un comunicat al instituţiei emis duminică.

Corneliu Dobriţoiu: Pensii militare - Ce a decis Camera Deputaţilor în cazul militarilor în rezervă

Ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, îşi cere scuze în numele instituţiei

Doi angajaţi ai Ministerului Apărării Naţionale au fost implicaţi într-un incident în Capitală noaptea trecută. O comisie de anchetă numită de şeful Statului Major General cercetează împrejurările evenimentului, în colaborare cu reprezentanţii Poliţiei Capitalei, informează Biroul de presă al MApN.

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc în jurul orelor 21.00. Cei doi ofiţeri se aflau într-un autoturism Volkswagen condus de un alt bărbat. În intersecţia Bd. Vasile Milea – Iuliu Maniu, maşina lor ar fi început să şicaneze în trafic un alt autoturism, un Opel Astra, în care se afla un cuplu, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie. La un moment dat, în faţa Palatului Cotroceni, maşina ofiţerilor a blocat celălalt autoturism, iar şoferul Volkswagenului a coborât, s-a dus la geamul din faţă dreapta al celeilalte maşini, l-a scuipat, înjurat şi lovit pe bărbatul aflat împreună cu femeia care conducea Opelul.

Şeful dispozitivului de jandarmi care păzeşte intrările Palatului Cotroceni a intervenit şi a cerut întăriri. Din Volkswagen au coborât şi ofiţerii MApN, care au lovit cu picioarele celalaltă maşina, în conflict fiind agresat şi şeful dispozitivului de jandarmi.

13 comentarii

florentin ionescu 11-11-2012 - 18:08

Sunt niste ofiteri de duzina!
Un ofiter adevarat, in Canada, chiar si beat, dar nu prea ii intilnerti la volan, nu ar indrazni sa provoace sau sa continue o altercatie cu o femeie!
Ar face multe luni de puscarie, chiar daca este pilot pe F-18!

digital 11-11-2012 - 18:34

nu există ofițeri de duzină,există ofițeri,și atât,ăilaltă denumire e un surogat inventat pentru indivizi de doi lei juma”!
acum sper că ai înțeles!

florentin ionescu 11-11-2012 - 19:44

Ofiterul/personajul de duzina este balastul asociat unei colectivitati/colectiv.
Acesti ofiteri (daca sunt ofiteri, adica militari cu expertiza si competenta insemnata) nu fac dovada unei onorante atitudini militare, mai degraba sunt „cocalari”.

florentin ionescu 11-11-2012 - 19:47

In Romania, coalarii ofiteri sunt onorati cu pensii?

digital 11-11-2012 - 19:54

văd că stăpânești bine termenul cocălari,dar la ofițeri…te cam frigi în termeni și definiții!
ar fi indicat s-o lași baltă,nu de alta dar sunt destui p-aici(prin România),care să ți-o tragă!
oricum,află de la mine că ești prea utopic pentru țărișoara asta și cu ce mai funcționează prin ea!
îți recomand să vezi de ăia de pe …f-18,de prin canada,sau pe unde zici tu!

florentin ionescu 11-11-2012 - 19:57

Este O.K.
Nu pot sa ne permitem sa avem insultari.
Este O.K.

florentin ionescu 11-11-2012 - 19:59

Te intrebam daca ofiterii care fac afaceri cu cocalare au pensie la retragere.

digital 11-11-2012 - 20:30

cocălare sau ne-cocăkare ,”ofițeri” se numesc…crezi că petraeus din sua a fost mai breaz,după peste treizeci de ani de militar de carieră?!
dacă-mi răspunzi,îți răspund,ce zici?!
sper că m-am făcut înțeles!

VasiP. 11-11-2012 - 18:43

Da, sunt ofiteri militari si alti tot felul de ofiteri(ai starii civile, de serviciu, turcesti etc.) si cei facuti la apelul bocancilor, un fel de subofiteri semianalfabeti cu titluri si haine de ofiter. Asa numai bine ca sa faca armata de tot rahatul. Toate astea numai din cauza kiorului.

nea nelu 11-11-2012 - 19:32

Dragilor concetateni,hai sa nu ne mai cacam pe noi ! Asa cum suntem noi romanii genetic vorbind ,cu educatia si respectul care-l demonstram zilnic pe toate meridianele pamantului, asa ne sunt toate institutiile statului -presedintele ,politicienii ,justitia,politia,biserica ,administratia,etc.Armata de ce ar fi altfel ??!! Ce ei nu sunt tot romani din romanica ?! Asa ca ,suntem un popor nefericit cu probleme…de comportament ,educatie…si altele si mai grave ! Acuma ma rog ,sa-i dea afara,dar rezolvam cu asta sa avem un presedinte model,un parlament modern,o justitie incoruptibila ?!

digital 11-11-2012 - 20:33

băi nea nelule,ăsta-i cuiul lui Pepelea?!

indisciplinatu 12-11-2012 - 09:31

Nu era cazul pentru asa ceva, sa iasa ministrul apararii nationale s-si ceara scuze. Astia doi trebuiau saltati de politia militara, eventual incarcerati la arestul garnizoanei si demarate procedurile pentru judecarea lor in consiliul de onoare. E musai sa se reaplice pedeapsa cu arest la garnizoana pentru cadrele militare.
Personal, ca sanctiune, i-as amana la avansare in grad/functie cel putin 2 ani,…restul, daca se judeca cu cuplul agresat , dupa caz,…o posibila trecere in rezerva daca ar fi condamnati defeinitiv la pedeapsa cu inchisoare cu exectare!..ca va iau si pe partea celalta…un ofiter care e , sa zicem agresat pe strada verbal sau/si fizic nu are dreptul sa se apere???…regulamentele militare folosesc reglementari care nu permit asa ceva, in nicio imprejurare de acest gen!!! ..mai mult, obliga militarul la a avea o atitudine de neimplicare, de tact prostesc,etc….adica mai pe romaneste, daca vine un nebun si se pisha in capul lui, militarul roman trebuie sa-l ia cu binisorul, sa-i explice ca din pdv civic nu „ie” ine ce face, sa-l pupe pe obrajor si sa-l bata priteneste pe spate la despartire!!!

Acuzati de lipsa de tact 12-11-2012 - 12:24

Revine incriminarea faptei „lipsei de tact”. Generalul Dobritoiu s-a format in era comunista cu aceasta gandire ca daca ofiterul MAPN nu are ciocul mic in fata majurului de militie, sau de nu cere scuze de 1000 de ori cand este lovit in trafic, se face vinovat de lipsa de tact. Jeguri din presa se gasesc oriunde si peste tot sa faca un subiect de presa din asa ceva.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult