Acasa Zvonul Zilei Ce mai pregăteşte Băsescu: O femeie la conducerea SRI

Ce mai pregăteşte Băsescu: O femeie la conducerea SRI

scris de D.S.S.
3.604 Afisari

„Subliniez bucuria mea că astăzi am avansat primele două femei din istoria Serviciului la gradul de general cu o stea. Să vă pregătiţi pentru nominalizarea unei femei, cândva, în fruntea Serviciului„, a spus Traian Băsescu la finalul conferinâei de presă care a avut loc , vineri, la sediul SRI, după sedinta de bilant a activitatii pe 2011.
Preşedintele  a semnat vineri decretul privind acordarea colonelului Elena Istode a gradului de general de brigadă – cu o stea. Şeful statului a mai acordat, vineri, şi gradul de general de brigadă – cu o stea colonelului SRI Emilia-Cristina Posastiuc.

3 comentarii

digital 23-03-2012 - 16:17

…da,mă,e mă-sa ,îmbălsămată pusă șhef de Sie!

neacsum 23-03-2012 - 16:29

Nimic nu e intamplator. In loc sa mergem in piata toata Romania, ne injuram pe forumuri. Si mai spunem apoi ca nu avem nici o vina .

प्रिंस Parpanghel Carpathians 23-03-2012 - 17:23

Poate o reevalueaza si pe MONICA RIDZI in …mandatul urmator, ca pe Dna. UDREA o tine sa mai creasca, sa mai …absoarba politica pe urmatorii 20’jde ani. Nici Boagiu nu este de lepadat, iar cucu ta Sulfina are si alura la vipusca, ori se ofera ONTANU si face o schimbare de sex, ca oricum este deja reformat de la briu in …jos!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS