Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Aproape 200 de gorjeni au și permis de conducere, dar și certificate de nevăzători

Aproape 200 de gorjeni au și permis de conducere, dar și certificate de nevăzători

scris de Bogdan Crețu Roman
280 Afisari

Ancheta în cazul medicilor din Gorj care eliberau ilegal decizii de pensionare anticipată a scos la iveală încă o situaţie aberantă. Tot în Gorj, mai multe persoane cu permise de conducere valabile au şi certificate de nevăzători.

Sunt aproape 200 de persoane în județul Gorj care au și permis de conducere, și certificat de nevăzători, așa că autoritățile spun că nu ar avea voie să conducă. Verificările au început după ce la Prefectură au ajuns mai multe sesizări. Mai exact, s-au analizat documentele și s-a descoperit că există șoferi care iau indemnizație că sunt nevăzători. Prefectul a anunțat că va sesiza Poliția, procurorii anticorupție și direcția de asistență socială să se clarifice dacă vorbim de ilegalități și, în acest caz, să fie recuperați banii de la cei care i-au încasat ilegal. Suspiciunile sunt și mai mari mai ales după ultima anchetă a procurorilor anticorupție, care a scos la iveală o rețea condusă de doi medici din Târgu Jiu care eliberau acte medicale în fals pe bani pentru pensionări pe caz de boală ori pentru permis. Mita era între 300 și 1000 de lei. Unul dintre doctori și-ar fi cumpărat, spun anchetatorii, doar din mită, trei apartamente în ultimii șase ani.

1 comentariu

nepotul lui Brâncuși 15-01-2024 - 19:25

In Gorj și politiști au certificate de nevazatori asta se face ca amenzi primesc numai pensionarii, tiganii și posesorii de BMW-uri fac excepție nu sunt amendați. Daca nu știți in Gorj primul McDonald’s a fost deschis în 2022, iar investitorii străini vin din Ucraina. Nu-i așa că vreți sa veniți in Gorj!?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult