Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marcel Ciolacu, întrebat despre scenariul cu el candidat la Primăria Capitalei

Marcel Ciolacu, întrebat despre scenariul cu el candidat la Primăria Capitalei

scris de P.C.R.
215 Afisari

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat vineri scenariile privind o posibilă candidatură a sa la Primăria Capitalei.

El a fost întrebat, la Constanţa, despre un acord între PSD şi PNL pentru primăriile reşedinţă de judeţ.

”Eu nu am niciun acord, nici cu PNL, eu am un singur acord cu colegii mei din Partidul Social-Democrat, deoarece sunt preşedinte. Nu am făcut acord cu nimeni, n-a făcut nimeni niciun acord. Eu v-am spus că Partidul Social Democrat va avea candidaţi în fiecare localitate din România. Nu este niciun acord, nici pentru Consiliul Judeţean, nici primărie, nici pe lună, nici pe NATO, nu este niciun acord cu nimeni”, a spus Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

El a fost întrebat dacă doreşte să fie candidat la primăria Capitalei.

”Nu candidez, eu sunt prim-ministru, eu plec din prim-ministru ca să candidez la primăria Capitalei? Nici n-am vrut să răspund la această întrebare, care e stupidă, ca concepţie”, a spus Ciolacu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS