Acasa BusinessEconomic Cine îi ia locul Angelei Toncescu la CSA

Cine îi ia locul Angelei Toncescu la CSA

scris de D.P.
311 Afisari

Directorul sucursalei Astra Braşov, Comăniciu Romeo Ionuţ, a primit, marţi, cu majoritate de voturi (21), aviz favorabil pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA).

Comăniciu îi succede Angelei Toncescu, care a fost audiată luni în şedinţa comisiilor reunite de buget – finanţe din Camera Deputaţilor şi Senat. „Cu majoritate de voturi, Comăniciu Romeo Ionuţ este nominalizat pentru a fi supus aprobării plenului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor„, a spus preşedintele Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor, citat de Agerpres. Marţi seară, comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului au respins candidatura fostului şef al Allianz Tiriac, Cristian Constantinescu, propus de PDL.cu 25 de voturi împotrivă, din totalul celor 39 de senatorii şi deputaţi participanţi la lucrări.

Candidatul PDL la funcţia de vicepreşedinte al CSA, Constantin Buzoianu, a întrunit 32 de voturi pentru şi şapte împotrivă. Tot pentru funcţia de vicepreşedinte al CSA a fost validat candidatul propus de PSD, Tudor Baltă, cu 37 de voturi pentru şi două împotrivă. Poziţia de membru în Consiliul CSA a revenit UNPR, care l-a propus pe Doru Frunzulică. Acesta a fost votat de 36 de parlamentari, în timp ce trei au fost împotrivă.

Pentru Constantin Buzoianu şi Tudor Baltă au fost prelungite mandatele, deoarece ei sunt deja vicepreşedinţi ai CSA.Votul parlamentarilor a fost pentru prima dată unul secret, pe buletine de vot.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS