Acasa InternationalExterne Un român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia pentru mai multe jafuri

Un român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia pentru mai multe jafuri

scris de D.P.
119 Afisari

Un român de 29 de ani a fost arestat de polițiștii din Bologna, în urma unui control efectuat sâmbătă după-amiază, anunță Bologna Today.

S-a descoperit că bărbatul avea de executat o pedeapsă de patru ani, opt luni și 26 de zile de închisoare, fiind căutat de autorități. Bărbatul de 29 de ani este, de fapt, considerat responsabil de mai multe furturi și jafuri, toate petrecute în centrul istoric al orașului Bologna, începând cu anul 2017.

Curios este modul de operare al bărbatului, care obișnuia să poarte un costum de Mickey Mouse și, sub pretextul de a vinde baloane copiilor și de a face poze cu ei, se apropia de familiile acestora pentru a-i jefui.

Scena a fost similară cu ceea ce s-a întâmplat sâmbăta trecută în centrul orașului: bărbatul era îmbrăcat în haine civile, dar se afla în compania unei femei îmbrăcate în Minnie Mouse, probabil complice în acțiunile sale.

După declanșarea controalelor, bărbatul de 29 de ani a fost dus la închisoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS