Acasa MagazinLife Katy Perry intră în istoria topurilor muzicale

Katy Perry intră în istoria topurilor muzicale

scris de M.I.
79 Afisari

Cântăreaţa americană Katy Perry a devenit primul artist care reuşeşte să aibă cinci piese de pe acelaşi album în fruntea U.S. Billboard Pop Songs Chart.

Katy_Perry_topPiesa „Last Friday Night (T.G.I.F.) a ajuns pe prima poziţie în acest clasament. Topul este alcătuit pe baza numărului de difuzări de care beneficiază o piesă la posturile radiofonice americane..

Dacă această piesă va ajunge pe prima poziţie în topul Hot 100, la sfârşitul acestei săptămâni, Katy Perry va egala performanţa reuşită de Michael Jackson cu albumul „Bad”, care a generat cinci piese ce au ajuns pe prima poziţie în 1987.

Katy Perry se află în acest moment la egalitate cu Justin Timberlake şi Lady Gaga, ale căror albume – „FutureSex/ LoveSounds”, respectiv „The Fame” – au generat patru piese care au ajuns în fruntea topului Hot 100.

Katy Perry este o cântăreaţă americană care a devenit cunoscută graţie hitului din 2008 „I Kissed a Girl”, ce s-a situat pe prima poziţie în peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în Marea Britanie.

1 comentariu

Athina-Aurelia Costea ( Brasov )-o inima daruita LUI MICHAEL 06-08-2011 - 00:05

AIUREA !!! FALS !! Nu mai umflati atata titlurile stirilor ca nu va ajuta cu nimic ! Ar vrea ea d-ra dar, de ! este IMPOSIBIL !! INGERUL MICHAEL a fost si va ramane INVINCIBIL !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS