Acasa Opinii Redefinirea a rămas nedefinită

Redefinirea a rămas nedefinită

scris de Teodor Seran
212 Afisari

Din punct de vedere sociologic comportamentul românilor, în anumite împrejurări care au implicat o opinie colectivă, a fost întotdeauna caracterizat de bun simț.

teodor seranDatorită acestei calități colective, devierile de comportament ieșite din comun au fost evitate, ceea ce ne-a ferit de etichetări veninoase sau de alte urmări izvorâte din egoism sau dușmănie. Referendumul încheiat în seara trecută a fost un exercițiu democratic de o inutilitate strigătoare la cer, deoarece, validat sau nevalidat, acest referendum nu va folosi nimănui, în viața de zi cu zi. Gândirea lui Liviu Dragnea, anterioară exercitării votului a fost de un pragmatism pueril și stupid, bazat pe premiza înșelătoare că referendumul va fi cu siguranță validat. “Să nu voteze minim 30% dintre români? Așa ceva , nu se poate Mister Președinte Dragnea, Sir ! –au plusat firmele de sondaje cu notorietate, lipsite total de creier și de inspirație.” Este adevărat faptul că, puțini au fost cei care au crezut că totuși se poate! Iar Liviu Dragnea, nici atât! În consecință, algoritmul folosit a fost următorul: 1. Organizăm noi PSD-ul referendumul? Da, îl organizăm! 2. Este tema Referendumului îmbrățișată cu ardoare de către liderii PSD?  Da, din plin! 3. Trece Referendumul cu cel puțin 40-50%? Fără îndoială! Negreșit și cu voie bună! 4. Si mai departe: dacă Refrendumul va trece cu 40-50%, înseamnă că toți cei care au votat pentru trecerea lui sunt membri și admiratori ai PSD, deoarece i-au ascultat cu sfințenie îndemnul! 5.

Voila! Iată care este cea mai influentă Forță Politică și cel mai ascultat lider politic din România! Liviu DragneaPSD! -Rezultă Victorie!

 Scenariul de mai sus reprezintă ceea ce se numește un scenariu de “hoț”. Neasumat în public avant le mariage, acest lucru urmând a se întâmpla après la guerre, pentru a nu se prinde „proștii”! Și totuși în fața dezastrului, unul dintre eternii “lingăi” de serviciu ai PSD a mulțumit în mod public “celor 4 milioane de votanți, care au achiesat la îndemnul PSD și au votat DA la Referendum”! Măi, mă lași? Vorba unui ardelean deștept: “Om fi noi săraci, dar proști nu suntem!” Dezastrul produs în cele două zile de Referendum inutil, a demonstrat faptul că, Liviu Dragnea în special, a avut o teribilă durere de cap. Din această cauză acesta a împrumutat din comportamentul șarpelui și a ieșit în drum.

Ca să îl “bată” votul public în cap, să îi treacă durerea! Din nefericire pentru “El maximo PSD”, durerea de cap, în loc să îi treacă, s-a întețit, dovadă fiind dispariția într-un cotlon ascuns a acestui “scamator cabotin”. Aceasta este de fapt istoria dispariției a 47 de milioane de euro, în Neant. În România, nu s-a întâmplat nimic și nici nu se va întâmpla, ca urmare a desfășurării acestui referendum. Unii spun că a fost șifonat serios orgoliul BOR. Nicio grijă! Se reface rapid Distinsa instituție! Mai o slujbă, mai o pomană, mai o sfeștanie și Cerurile se vor deschide întru Iertare și Neprihănire, iar Îngerii vor aduce pe aripile lor o nouă Imagine a BOR, albă ca laptele și scânteind ca Soarele Amiezii  în Bărăganul de Teleorman! La primenirea Bisericii nu va mai participa bineînțeles Liviu Dragnea, „Păcăliciul de Serviciu!”

De această dată au fost achiziționate cantități uriașe de Afurisenie, cu care vor fi stropiți toți mirenii PSD, de la Liviu Dragnea în jos și mai departe, până la CP Tăriceanu. Va fi păstrată preventiv și o rezervă de Afurisenie. Pentru mirenii păcătoși din alte partide.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult