Acasa Revista Presei Revista presei. Lui Dinescu îi e scârbă de Crin Antonescu

Revista presei. Lui Dinescu îi e scârbă de Crin Antonescu

scris de Florin BUDESCU
264 Afisari

EvZ: Mircea Dinescu: „Mi-e scârbă de Crin Antonescu” „Dinu Patricu reprezintă pentru Crin Antonescu singura ameninţare la adresa supremaţiei în PNL. Semnalele publice că în jurul omului de afaceri liberal se coagulează o mişcare de rezistenţă la adresa lui Antonescu l-au iritat foarte tare pe preşedintele PNL. Aşa se explică ultimele izbucniri ale acestuia, totul culminând cu ideea de a-l exclude dinPNL pe Dinu Patriciu. Mircea Dinescu, unul dintre cei atacaţi de preşedintele PNL, s-a declarat „scârbit” de Crin Antonescu”

Romania libera: Interviu cu Ludovic Orban, deputat PNL. PNL şi PSD ar scoate un scor mai bun dacă ar merge separat „Deputatul liberal Ludovic Orban, singurul care s-a opus în PNL alianţei cu PSD, crede acum că USL are şanse să câştige detaşat alegerile de anul viitor, iar o eventuală nereuşită ar trebui decontată imediat de Victor Ponta şi Crin Antonescu”

Adevarul: Băncile au ajuns cei mai mari proprietari imobiliari „Mii de locuinţe sunt scoase la licitaţie în această perioadă de instituţiile de credit în urma executării silite a rău-platnicilor. Cei care vor o locuinţă nu se înghesuie la licitaţiile băncilor. Instituţiile de credit ţin la preţ, iar potenţialii cumpărători mizează pe ieftinirea proprietăţilor licitate”

Puterea: Gaură de milioane la Casa Poporului „Cu toată publicitatea de care a beneficiat mai ales în 2009,când au venit la Bucureşti cei mai importanţi şefide stat ai lumii la Summitul NATO, PalatulParlamentului e încă departe de a deveni unobiectiv turistic aducător de mulţi bani”

Curentul: Istoria Romanilor aruncata sub pres de urmasii “democratici” ai lui Voronin „Istoria Romanilor redevine obiect de disputa dupa ce autoritatile de la Chisinau s-au gandit la o formula mai iscusita de “rezolvare” decat interdictia grosolana, cum i-a fost pohta lui Voronin, cand era la putere”

Curierul national: Tabără pregăteşte sancţionarea celor care nu îşi curăţă terenurile „Ministrul Agriculturii a spus că problema sancţionării proprietarilor care nu îşi întreţin terenurile a apărut în ultimii ani, când în România suprafaţa de teren agricol necultivată era de circa trei milioane de hectare ”

Continuarea pe StareaPresei.ro

4 comentarii

Adrian Vasilescu 15-08-2011 - 11:08

Tabără pregăteşte sancţionarea celor care nu îşi curăţă terenurile ?

Asta vrea sa-si piarda electoratul din Ardeal, unde 80% din terenul agricol sta necultivat. Clujenii cumpara legumele de la Brasov si din sudul tarii, dar au si preturile duble. E bine ca a trecut foamea prin ei si nu fac burta.

Arhimede 15-08-2011 - 12:27

Tabără ar trebui să se ocupe de cele peste 500.000 de hectare cumpărate de evrei din israel şi care sunt pârloagă în continuare.

Parpangh(El) EI, Si , Noua , 15-08-2011 - 12:08

Ne este G R E A T A , de toata aceasta tevatura !

Arhimede 15-08-2011 - 12:30

Iubitorului de ruşi, Dinescu, ar trebui să+i fie scârbă de el însuşi.
După ce a încercat să-l pupe în cu+r pe basescu şi a primit de la acesta un dos de labă peste mutră, acum face pe marele critic.

Un limbist de doi bani.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS