Acasa Revista Presei Revista presei: Marea actriţă Mariana Mihuţ

Revista presei: Marea actriţă Mariana Mihuţ

scris de Florin BUDESCU
112 Afisari

EvZ: Mariana Mihuţ, actriţă de teatru: “O iau de la zero de fiecare dată” ”Când Mariana Mihuţ urcă pe scenă, sala din Teatrul Bulandra este plină. Specta­torii îşi cumpă­ră bi­le­tele în avans, ca să poată să râdă sau să plângă la piesele ei”

Mariana Mihuţ (Foto: Agerpres)

ZF: Ungureanu a picat. A venit Ponta. Problemele economice sunt aceleaşi “Investiţiile sunt amânate pentru că nu se ştie cum arată viitorul; românii se feresc să pună din nou bani în consum şi preferă să economisească; dezastrul atragerii de fonduri europene continuă; cursul leu/euro este sub presiune şi noroc de Mugur Isărescu şi BNR care-l ţine sub control când viaţa politică o ia razna; nu sunt bani pentru reîntregirea salariilor bugetarilor pentru că veniturile la buget cresc foarte puţin”

Romania libera: Confruntaţi pentru prima data cu lumea reală, Ponta&Antonescu riscă să ne arunce în braţele ruşilor “Problema este că dacă aplică ceea ce au profesat atunci (când se aflau în Opoziţie) vor intra în conflict cu UE, SUA, FMI şi mai toate instituţiile care contează. Este drept că USL vrea să compenseze cu îmbunătăţirea relaţiilor cu ţările BRIC. Cum China nu ne bagă în seamă, India e prea exotică iar Brazilia e departe, le mai rămâne R: Rusia. Mult succes, tovarăşi!”

Curentul: Promisiunile USL privind guvernarea: Un milion de noi locuri de muncă și zero taxe pentru munca part-time ”În viziunea sa despre economie, USL a avansat promisiunea de a face un milion de noi locuri de muncă, astfel încât numărul de angajați să devină cel puțin egal cu numărul de pensionari, promițând, totodată, o creștere economică de 4% anual”

Gandul: Guvernul Ponta – totul despre prima zi a negocierilor: de la împărţirea ministerelor pe pachete, la miniştrii agreaţi până acum “La două zile după ce Victor Ponta a fost desemnat să formeze Guvernul, liberalii, social-democraţii şi conservatorii au început să-şi pună pe masă pretenţiile”

Adevarul: Ungureanu ar putea candida la Primăria Iaşi ”Mihai Răzvan Ungureanu ar putea candida pentru primăria oraşului Iaşi, scriu ziariştii locali. El ar trebui să îl învingă pe actualul primar, Gheorghe Nichita (PSD)”

Curierul national: Hegemonia Nokia, întreruptă după 14 ani de Samsung ”Compania coreeană a devenit cel mai mare producător de telefoane mobile din lume. În primele trei luni ale acestui an Samsung a vândut cu aproape 11 milioane mai multe telefoane decât Nokia. Apple pe poziţia a treia, însă, la aproape 60 de milioane de unităţi în urma liderului”

Bursa: AAOIFI doreşte să revizuiască standardele finanţelor islamice ”Finanţele islamice ar putea avea parte de cea mai mare remaniere din ultimii ani, după ce un corp de setare al standardelor caută să reformeze maniera în care industria face afaceri, inclusiv rolul foarte bine plătit al învăţaţilor de a impune principiile religioase”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS