Acasa Actualitate-Interna Cozi încă de la prima oră la Casele de Pensii și la ghișeele de taxe și impozite

Cozi încă de la prima oră la Casele de Pensii și la ghișeele de taxe și impozite

scris de Misu Andrei
201 Afisari

După două luni în care nu au mai lucrat cu publicul, cele mai multe instituții și-au reluat, de azi, activitatea normală. Inevitabil, s-a făcut aglomerație, pentru că mulți oameni au venit să își rezolve diverse probleme în prima zi lucrătoare din starea de alertă. La Casele de Pensii, precum și la ghișeele de taxe și impozite s-au format cozi încă de la prima oră. 

În jur de 100 de persoane s-au adunat la Casa de Pensii București. Instituția nu a avut program cu publicul până acum, așa că oamenii au venit să depună acte de pensionare, cereri de recalculare, acte pentru revizuirea actelor pentru persoane invalide sau doar să pună întrebări.

În incintă se intră pe rând, iar oamenilor li se ia temperatura. O situație similară a fost și la Iași. Oamenii spun că nu știu să trimită acte online, unii afirmând că nu au internet sau telefon. În plus, au subliniat că nu ar ști cum să trimită aceste acte online și că le este mai ușor să vină personal chiar dacă își asumă niște riscuri. Instituia recomandă ca întrebările să se adreseze telefonic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult