Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Legea amnistiei a generat un nou scandal în USL

Legea amnistiei a generat un nou scandal în USL

scris de G. D.
109 Afisari

Legea aministiei este pe punctul de a produce o ruptură în USL, după ce Crin Antonescu a anunțat că PNL nu va vota legea. Mai mulți reprezentanți ai PNL au declarat că nu sunt de acord cu acest proiet legislativ.

Crin Antonescu si Victor Ponta

Crin Antonescu este împotriva legii amnistiei

Crin Antonescu, președintele Partidului Național Liberal a declarat că este împotriva legii privind amnistia unor pedepse. El a cerut un vot deschis în Camera Deputaților, în caz contrar deputații liberali urmând să se retragă de la vot. Anterior acestei declarații, reprezentanții PNL părăsiseră sala de plen din cauza votului la legea minelor, pe care liberalii anunțaseră că nu o susțin. Este vorba despre proiectul care ar urma să permită exploatarea minieră de la Roșia Montană.

În cursul dimineții, după ce proiectul de lege a amnistiei a ajuns de la comisia juridică pe ordinea de zi de Camerei Deputaților, mai mulți parlamentari liberali au afirmat că nu susțin legea. „Din punctul de vedere al PNL, această lege nu este oportună”, a declarat senatorul George Scutaru.

De asemenea, PDL a acuzat că legea a fost creată pentru a-l favoriza pe Adrian Năstase, pentru ca acesta să scape de toate dosarele penale.

Senatorul PNL George Scutaru anunta ca PNL va vota impotriva proiectului de lege privind amnistia: „Din punct de vedere al PNL, aceasta legea nu este oportuna”

Nici PPDD nu va vota legea, după cum a declarat Daniel Fenechiu, reprezentant al acestui partid.

Proiectul de lege privind amnistierea și grațierea unor pedepse a fost adoptat pe articole și urmează să pargurgă procedura votului final, după ce a fost introdus în mod surprinzător pe ordinea de zi.

2 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-12-2013 - 14:48

FINAL
…FINAL COUNT DOWN ? ! ?

….HERE is BAse landia?

LILI 10-12-2013 - 17:19

„De la instalarea în urmă cu cateva luni ca ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu a fost bombardată cu o mulţime de sesizări la adresa directorului general al CFR Călători, Valentin Dorobanţu,care are un salariu lunar de peste 9000 de euro.
Sesizările au venit atât din rândul ceferiştilor, dar şi de la mai multe instituţii publice, cum ar fi Consiliul Concurenţei, Camera Deputaţilor ori Senatul României.
Reclamaţiile au vizat în special managementul catastrofal practicat de Valentin Dorobanţu. Acesta este acuzat că vrea să falimenteze compania CFR Călători și că face jocurile operatorilor privaţi de transport persoane.
Până acum, însă, Ramona Mănescu nu a dispus nicio măsură concretă pentru stoparea jafului regizat de Dorobanţu”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult