Acasa MagazinLife Vocea Romaniei. Pasiuni fulgeratoare in ediţia a patra (video)

Vocea Romaniei. Pasiuni fulgeratoare in ediţia a patra (video)

scris de D.P.
8 afisari

O noua runda de auditii pe nevazute s-a incheiat aseara, la Vocea Romaniei! Voci puternice sau calde au reusit sa intoarca scaunele antrenorilor si sa mearga in etapa urmatoare a competitiei, intr-una dintre cele patru echipe.
Reactii savuroase si lupta pentru cei mai buni concurenti

Vocea Romaniei. Pasiuni fulgeratoare in ediţia a patra

Vocea Romaniei. Pasiuni fulgeratoare in ediţia a patra

Cea de-a patra editie a noului sezon Vocea Romaniei a strans aseara concurenti cu voci incredibile, replici si reactii savuroase ale antrenorilor, multa energie si momente de tinut minte. Muzica rock si interpretarile originale au fost la putere aseara, iar opt concurenti au reusit sa convinga ca merita sa mearga mai departe spre marele trofeu Vocea Romaniei si premiul de 100.000 de euro.

Elvis Silitra este cel care a urcat primul aseara pe scena vocilor si a interpretat melodia Time is running out. Daca antrenorii nu si-au dat seama la inceput daca este vorba despre o fata sau un baiat, explozia din vocea concurentului a deslusit misterul. Tudor, Loredana, Smiley si Moga s-au intors pentru a-l aduce pe concurent in echipa lor, insa Moga a fost cel care l-a convins: ”Ma duci cu gandul la o combinatie intre Muse si Axl Rose, e o combinatie intre toate lucrurile bune.”

Alina Coltan a cantat intr-un mod original piesa Empire State of mind si a reusit sa-l impresioneze pe Smiley, care i-a spus la finalul momentului prezentat pe scena: “Ai o voce foarte interesanta si, acum ca am vazut si cum arati, mi se extinde viziunea. Bine ai venit in echipa mea!”

Din semifinalele Romanii au talent, in calitate de solista a trupei Casual Band, la auditiile pe nevazute Vocea Romaniei! Irina Pelin a venit aseara pe scena hotarata, a cantat melodia A natural woman si a demonstrat inca o data ca are o voce puternica, cu care l-a cucerit pe Moga. Antrenorul a fost convins de calitatile vocale ale concurentei si s-a intors pentru a o lua in echipa lui. “Ai teava si de aia m-am intors! Bine ai venit la mine in echipa! Super voce!”, a spus Marius.

Vocea misterioasa din spatele cortinei i-a sedus aseara pe toti cei patru antrenori, inca de la primele note ale melodiei Caruso. Antonio Fabrizi a dovedit ca poate canta mai multe genuri, iar Tudor, Loredana, Smiley si Moga au incercat sa-l convinga sa mearga in echipa lor. “Eu sunt fana ta de ani de zile! E o onoare pentru mine ca te-am ascultat. Si acum tremur, pentru ca mi-ai transmis asa o emotie… Ai o voce care pur si simplu ma rascoleste.”, i-a spus Loredana. Concurentul a ascultat-o si merge mai departe in echipa antrenoarei.

Florina Calin a cantat aseara melodia Nobody’s wife si l-a impresionat inca din primele secunde pe Tudor cu timbrul sau grav. Antrenorul a fost fericit de alegere si, cu zambetul pe buze, a spus: “Bine ai venit! Mi s-a parut o piesa foarte onesta si un cantec greu de cantat fara onestitate si fara a-l aduce la tine.”.

Larisa Ciortan a interpretat o melodie solicitanta, Smells like teen spirit, si a reusit sa intoarca toate cele patru scaune. Daca Loredana, Tudor si Moga s-au luptat pentru ea minute in sir si au avut replici savuroase, Smiley a preferat doar sa priveasca. Si, cand trei se lupta pentru o voce de exceptie, cel de-al patrulea castiga. Fericit ca Larisa a ales sa mearga in echipa sa, Smiley a spus: “Multumesc frumos! Bine ai venit in echipa mea!”.

Florina Lorena Stoian a venit la auditiile pe nevazute plina de emotii, dar cu sperante mari. A cantat aseara o melodie extrem de sensibila, See you again, si a avut o interpretare pe masura, cu care a reusit sa intoarca un scaun. Moga a fost impresionat de calitatile vocale ale Florinei, si, incantat ca o va avea in echipa sa, i-a spus: “Ai un timbru foarte frumos. Bine ai venit in echipa mea!”.

Loredana, Tudor si Moga nu au avut nevoie de foarte mult timp sa fie convinsi de vocea lui Adrian Stanescu, care a cantat fara greseala melodia Purple rain. Concurentul a demonstrat ca este talentat, are un timbru aparte, si, astfel, a patruns in sufletele antrenorilor, care au incercat sa-l determine sa li se alature intr-una dintre cele trei echipe. “Daca raman cu ceva dupa ziua de azi, este zambetul tau cu ochii inchisi in momentul in care ne-am intors, si, cand te-ai relaxat si ai inceput sa canti, mi-ai produs o maxima placere. Te vreau foarte tare in echipa mea!”, i-a spus Tudor. Adrian a fost convins de catre antrenor si merge mai departe in competitie in echipa Tudor.

Aseara, Loredana a adus in echipa ei un concurent, Smiley si Tudor cate doi concurenti, iar Moga trei. In momentul acesta,  echipa Loredana are sase concurenti, echipa Moga si echipa Smiley cate opt concurenti, iar echipa Tudor are zece concurenti.

Cea mai buna competitie a vocilor revine vinerea viitoare cu o noua runda de auditii pe nevazute, voci surprinzatoare, concurenti cu atitudine si patru antrenori care isi doresc ca Vocea Romaniei sa fie in echipa lor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult