Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

Revista presei. Riscăm un război civil?

Scris de :     2012-08-13 07:33

Gândul: Monica Macovei: Lumea trebuie să înţeleagă ca situaţia este foarte gravă şi riscăm un război civil

Monica Macovei

Monica Macovei

“Eurodeputatul PDL, Monica Macovei, a declarat duminică seară la Realitatea TV că situaţia politică din România este foarte gravă şi există riscul degenerării într-un război civil. Macovei dă vină pe USL pe situaţia creată pe care o consideră «<<grup infracţional>> după cum s-au autodefinit în stenograme şi de unde unii pleacă că <<să nu-şi petreacă bătrâneţile în puşcărie>>»”

Adevărul: Noaptea generalilor ”În noaptea de 1 spre 2 august, ministrul Victor Paul Dobre a chemat la ordine chestori şi comisari-şefi şi au plăsmuit adresa prin care MAI nu îşi mai asumă veridicitatea listelor electorale permanente” / Ioan Rus, citat la Parchet în dosarul referendumului ”Fostul ministru de Interne Ioan Rus a fost citat de procurori în calitate de martor în dosarul privind referendumul, în care fostul ministru al Administraţiei, Victor Paul Dobre, urmează să fie cercetat penal”

Curentul: USL se strânge din nou în jurul prezumtivilor infractori și declară război Justiției ”Lațul se strânge puternic în jurul USL, cea care nu pare să poate duce în aceste zile lupte mai multe fronturi. Să încerce să influențeze justiția și organele de anchetă, dar și să se bată cu adversarii politici”

EvZ: Lovitura de stat USL, dejucată de magistraţi “Degringoladă printre liderii USL, după ce procurorii au făcut publice mai multe discuţii telefonice din care reiese modul în care s-a pus la punct lovitura de stat”

Curierul naţional: Mesajele de la Bruxelles, interpretate în funcţie de interes ”Monica Macovei: Liderii Uniunii Europene sunt îngrijoraţi de ce se întâmplă în România. Mănescu: Scrisoarea lui Barroso e interpretată partizan în România. Vom iniţia o dezbatere în PE”

Puterea: Tabăra EMI, pentru anularea Tratatului de la Trianon. Ungurii îşi exportă extremiştii în România ”Tabăra Tineretului Maghiar Ardelean (EMI) organizată la Borzont, în judeţul Harghita, a fost înconjurată şi în acest an de controverse. Ceea ce a atras atenţia presei a fost o serie de trei filmuleţe postate pe YouTube care prezentau antrenamente cu pistoale-mitralieră. Unul dintre aceste filme a fost suspendat de YouTube pe motiv că constituie o incitare la ură”

Bursa: TVA la încasare a devenit o complicaţie inutilă ”Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi-a dat acordul de principiu asupra măsurii privind plata TVA la încasarea facturii, potrivit lui Liviu Voinea, secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice”

Starea Presei.ro
Alte stiri din: Revista Presei Afisari - 348
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...